Hiçbir şey bilmeden Witcher 1'e başlanır mı ?

Ben direkt 3'u indirdim. İlk başlangıçta tüm tuşlar vs egitim veriliyor fakat çok fazla konuşma var, sanki dizi film... Boşluk tuşuna basmaktan gına geldi. Alisirsaniz güzel oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben direk 3'u indirdim. İlk başlangıçta tüm tuşlar vs. Egitim veriliyor. Fakak çok fazla konuşma var sanki dizi film... Boşluk tuşuna basmaktan gına geldi. Alisirsaniz güzel oyun.

Hocam ama siz asıl olayı atlamıssınız, hikayeyi geçmek de nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem de nasıl başlanır. Hatta bana kalırsa evren hakkında az bir şey bilerek direkt 1 ile başlamak en iyisi. Çünkü oyunda Geralt hafızasını kaybetmiş oluyor. Ve insanları vs. beraber tanıyorsunuz. Ben böyle başlamıştım ve çok zevk almıştım.

Ardından The Witcher 2'ye geçebilirsin. Ama 2 ve 3 arasında kitapları okumanı tavsiye ederim.

İlk oyun kitapların devamında geçiyor. İlk önce kitapları okuyup sonra ilk oyundan başlamanız daha iyi olabilir fakat şart değil. Ben de hiçbir şey bilmeden direkt ilk oyundan başladım her şey gayet iyi anlaşılıyor.

Üç oyunda da bahsi geçen olaylardan bilmediğin olursa oyun içindeki kitaplarda o olayı anlatan bir kitap oluyor. Örneğin Witcher 3'de Cin'den dilenen son dilekten bahsediyorlardı, ben ne olduğunu bilmiyordum ve oyundaki "Son Dilek" kitabını okuyunca öğrenmiştim.

Durman hata direk başla.

Aslında daha önce bunu denemiştim, seriye ilk oyundan başlamayı düşündüm ama mekanik olarak oyun çok eskide kalmış. 2'ye de pek ısınamadım. Yani bu kadar eski oyunları oynayıp hayatıma nasıl bir şey katacağım diye düşündüm, sonra vazgeçip 3'e döndüm. Ama önce 1 ve 2'yi kısaca özetleyen bir yazı bulmuştum. Bu İhsan beyin yazmış olduğu kısa özeti okuyup 3'e başlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…