Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.177 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #11 CandyPeek dedi: 512 GB M.2 SSD var. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten bir şey indirirken böyle sorun oluyor mu hocam denedin mi?
CandyPeek dedi: 512 GB M.2 SSD var. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten bir şey indirirken böyle sorun oluyor mu hocam denedin mi?
CandyPeek Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3050 AMD RYZEN 5600H Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 12 Temmuz 2024 #12 Einstein dedi: Epic Games'ten bir şey indirirken böyle sorun oluyor mu hocam denedin mi? Genişletmek için tıkla... Takır takır indiriyor epic de sorun yok
Einstein dedi: Epic Games'ten bir şey indirirken böyle sorun oluyor mu hocam denedin mi? Genişletmek için tıkla... Takır takır indiriyor epic de sorun yok
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.177 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #13 CandyPeek dedi: Takır takır indiriyor Epic de sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at.
CandyPeek dedi: Takır takır indiriyor Epic de sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at.
dassault Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 455 Çözümler 2 Yer Ankara Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G ASUS PRİME B450M-K II XPG 16 GB RAM GIGABYTE 120 GB SSD SEAGATE BARRACUDA 1 TB HDD SAMSUNG 160 GB HDD MSİ 550W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2024 #14 Bende de aynısı oldu denilebilir. CS 2'yi başlatmadı disk bozuk falan dedi. Sildim tekrardan başka bir diske yükleyecekken aynı hatayı verdi. Cyrsital disk Info'dan baktım sıkıntı yok.
Bende de aynısı oldu denilebilir. CS 2'yi başlatmadı disk bozuk falan dedi. Sildim tekrardan başka bir diske yükleyecekken aynı hatayı verdi. Cyrsital disk Info'dan baktım sıkıntı yok.