türkishlokum Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 23 Nisan 2020 #1 Bilgisayarımda 210 GB boştu. Ama sonra gittikçe GB azaldı. Hiçbir şey indirmeme rağmen gittikçe GB azalıyor. Nasıl düzeltirim?
Bilgisayarımda 210 GB boştu. Ama sonra gittikçe GB azaldı. Hiçbir şey indirmeme rağmen gittikçe GB azalıyor. Nasıl düzeltirim?
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Nisan 2020 #2 Uygulama önbellekleri, güncellemeler vs azaltabilir alanı. Ne kadar azaldı alanın? Artı 0 Eksi
B BiRDoST... Centipat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 11 23 Nisan 2020 #3 1-Ne kadar yerin vardı? 2-Uygulamalar, güncelleştirmeler, çöpler falan. 3-Eğer sorun diske bir şey yüklemektense ccleaner veya başka bir temizleme programı kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
1-Ne kadar yerin vardı? 2-Uygulamalar, güncelleştirmeler, çöpler falan. 3-Eğer sorun diske bir şey yüklemektense ccleaner veya başka bir temizleme programı kullanabilirsin.
KS KS türkishlokum Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 23 Nisan 2020 #4 5GB azaldı. Federico Valverde dedi: Uygulama önbellekleri, güncellemeler vs azaltabilir alanı. Ne kadar azaldı alanın? Genişletmek için tıkla... BiRDoST... dedi: 1-Ne kadar yerin vardı? 2-Uygulamalar, güncelleştirmeler, çöpler falan. 3-Eğer sorun diske bir şey yüklemektense ccleaner veya başka bir temizleme programı kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... 210 GB vardı 5GB azaldı azalıyorda. Her şey temiz ama halen azalıyor. Artı 0 Eksi
5GB azaldı. Federico Valverde dedi: Uygulama önbellekleri, güncellemeler vs azaltabilir alanı. Ne kadar azaldı alanın? Genişletmek için tıkla... BiRDoST... dedi: 1-Ne kadar yerin vardı? 2-Uygulamalar, güncelleştirmeler, çöpler falan. 3-Eğer sorun diske bir şey yüklemektense ccleaner veya başka bir temizleme programı kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... 210 GB vardı 5GB azaldı azalıyorda. Her şey temiz ama halen azalıyor.