Hiçbir şey silinmeden format atmak mümkün mü?

Hadetera

Decapat
Driverler, BIOS ayarları dosyalar ve Windows 10'u silmeden format atmak mümkün mü? Mümkünse nasıl atılır?

Driver, BIOS ayarları ve Windows 10'u silmek istemediğine göre bazı klasör ve dosyalara gıcık olmuşsun. Sizi üzen neyse üstüne gelin shift+delete yapın. İstediğiniz gerçekleşmiş olacak. Yok niyetiniz gerçekten format atmaksa driver ve windows mutlaka silinir.

Driverler, BIOS ayarları dosyalar ve Windows 10'u silmeden format atmak mümkün mü? Mümkünse nasıl atılır?

Diskini 2'ye ayır. Gerekli dosyalarını D ye aktar C ye format at.

Arkadaşın dediği
-Disk yöneticisini aç.
-Açılan yerde diskin olduğu bir dikdörtgen alan var oraya sağ tıkla.
-Birimi küçült de.
-Orada ne kadar alan bölmek istediğini yaz (MB cinsinden)
-Sonra oluşan diske sağ tıkla orada basitlenmiş diye başlayan yaziya tikla sonra surekli ileride.
-Bu kadar diskin ikiye bölündü sonra Windows'ta ki silmek istemedigin dosyalari ayirdigin yere koy ve Windows 10 yuklu olan diske format at.
-Format sonrasi diskten temiz olan diskine atarsin sonrada diski birlestirirsin.

(Not: Ben sadece diski bölmeyi anlattım böyle yapip formattan sonra böldüğun diskten dosyalar silinirse sorumlusu ben degilim.)

Driverlar silinmeyecek, Windows silinmeyecek, dosyalar silinmeyecek. Ben anlayamadım o zaman format atmanın amacı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…