Hiçbir şey yapasım gelmiyor

elturcooenes

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hiçbir şey yapmak istemiyorum, bunu nasıl düzelticeğimide bilmiyorum. Neden bilmiyorum, son zamanlarda böyle olmaya başladım. İş yok, okul yok, sosyal hayat yok. Spor yok, para yok. Sabah 5.30 - 6 gibi kalkıyorum. Akşama kadar hiçbir şey yapmadan oturuyorum. Oyun oynamıyorum, sadece bilgisayardan X'e giriyorum. Ne bileyim bi' dışarıya çıkayım, parkta oturayım falan hiç içimden gelmiyor. 10-10.30 gibi duş alıp evde hiçbir şey yapmadan uyuyorum. Sabah uyandığım gibi ve yaptığım tek şey sosyal medyada gezmek oluyor. Ne dizi izleyebiliyorum ne oyun oynayabiliyorum. Aylardır sinema veya tiyatroya gitmedim. Gidesim de gelmiyor. Bu durumu yaşayanlar varsa tecrübelerini anlatabilir mi acaba? Kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gotham izle.

Erken uyu erken kalk. Keraat vakitleri uyuma. Namaz kilmiyorsan baslamani tavsiye ederim insanı ferahlatiyor. Sabah yürüyüş yap. Kitap oku. Kur'an oku. Evcil hayvan özellikle kedi alabilirsin eve neşe getirir. Sosyal medyaya sınır koy.

Rahata alışmışsınız çünkü. İşte çalışıyor olsaydınız eve geldiğinizde o izleyeceğiniz 2 saatlik bir dizi sizin için aşırı keyifli olurdu. Ayrıca insan canım bir şey istemiyor diye hiçbir şey yapmazsa öyle devam eder. Bir başlangıç yapın, hobi edinin devamı gelir.

Namaz kılmaya başlayabilirsin.kuran okuyabilirsin. Türkçe ya da Arapça dünyaca ünlü modern klasikleri okuyabilirsin .bilgisayarda oyun oynayabilirsin ama önce bir mesleğin olmalı .eczanede kalfa olursan tecrüben artarsa iyi maaş alırsın ya da noterde katip olabilirsin. bir mesleğin olmalı ama kaç yaşındasın bilmiyorum ama meslek edin ailen sonsuza kadar olmayacak. eğer kendi ayakların üzerinde dur bu çok büyük bir güçtür .durursan ve hayat hakkında tecrüben artarsa Allah hayırlı bir kız arkadaş nasip eder. evlenirsin yuvan olur ileride bunları daha iyi anlayıp hak vereceksin bana ama denemeye devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…