Hiçbir şey yapmak istememek durumu

uzmannejmi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sene üniversiteye başladım. 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum ve seneye Dgs'ye girip mühendisliğe yükseltmek istiyorum. Yurtta kalıyorum ve içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Aslında planlarım var Matematik çalışmak istiyorum, İngilizce mi geliştirmek istiyorum, yazılım dili öğrenmek istiyorum, kitap okumak istiyorum yani kısacası kendimi geliştirmek istiyorum bunun farkındayım fakat bütün gün telefon, bilgisayar oynuyorum. Sizce kendimi nasıl motive edebilirim. Bir de odada 2 kişiyiz. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Üniversitede ortam yapmadın mı? Bilgisayardaki oyunlar direk bırakılmaz hikayeli oyun oynuyorsan hızlıca bitir sonra PC'deki oyun ile alakalı her şeyi sil. Mümkünse eğitim haricinde internete bağlanma eğer internete Youtube, Technopat veya herhangi bir site için bağlandığın anda saatlerin akar gider.

Ortam yapmadın mı derken arkadaş çevren varsa istişare et onlar ne düşünüyor kendileri hakkında öğren. Belki kendine uyarlarsın hoşuna gidebilir. Öğrendiğin programlama dilini geliştirmeye bak.

Biraz alakasız olacak ama ben de bilgisayar programcılığı okuyacağım ve merak ettim. Bölüm ve yurt ortamı nasıl? Tecrübeleriniz neler?

Dostum tüm oyunları sil pc den. Derslerine odaklanmaya çalış. Mümkünse telefonu kapatıp at bir köşeye derse başlamadan.

Aslında sizin gibi ben de korkuyorum ve nasıl yapacağım merak ediyorum. Oyunları asla bırakamayacak ve arkadaş edinemeyecek biri olarak kendimi nasıl derslere verebileceğim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…