Hiçbir şey yapmak istememek

KARMA89

Kilopat
Makaleler
1
Son zamanlarda hiçbir şey yapmak istemiyorum, hissiz hissediyorum ne sıkılıyorum ne eğleniyorum sürekli uyumak istiyorum ve öylesine zaman geçirmek istiyorum. Siz de böyle misiniz? Nasıl düzelirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinize zaman geçirecek uğraşlar bulun. Evde oturmaktan ve aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım, kız arkadaşım çalışıyor, göremiyorum. Ben de hayvanlara sardım.

44.png

Kendinize zaman geçirecek uğraşlar bulun. Evde oturmaktan ve aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım, kız arkadaşım çalışıyor, göremiyorum. Ben de hayvanlara sardım.
Şanslısın, ben daracık kutu gibi tokide yaşıyorum. Ayrıca odam güney cepheye baktığı için sıcaktan bunalıyorum. Bilgisayar olmasa sürekli yatar uyurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bahçeli bir evim olsa, bir de köpeğim olsa da onunla doya doya oynasam diyorum bazen. Hayvanlar en güzel dosttur benim için, özellikle de köpeklere karşı ayrı bir ilgim var. Çok sadık hayvanlardır kendileri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı