Hiçbir şey yokken bana yazan ve sonra asla konuşmayan sınıfımdan bir kız

Her zaman açık sözlü ve NET olan kişilerle yolunuza devam edin. Öteki türlü hayatınızı yaşanılmaz kılarsınız ve yıpranır bitersiniz. 4-5 yaşların da evcilik oynayan bebeler, deneme yanılma gibi şeyler, yapanlardan fayda gelmez.

Cevaplarınızı okudum ve yazma kararı aldım.
Cevaplarınızı okudum ve yazma kararı aldım.

Şaka yapıyorum arkadaşlar. Yazmama kararı aldım. Düşününce gerçekten ilgi bağımlısı değil fakat beni sadece denediğini düşünüyorum. Aynı şekilde bir arkadaşlığı ortaokul yıllarımda da yaşamıştım. Fakat kız geri dönmüştü ve hep konuşmuştuk. Arkadaş olmuştuk resmen. Fakat bu arkadaş sadece yazıp bıraktı. Neyse, cevaplarınız için teşekkürler.

Aga Instagram'dan konuşuyorsan ona benziyen bir reels bul veya birini anlatan bir reelsi ona sana çok benziyormuş de devamıda sende.

Aga Instagram'dan konuşuyorsan ona benziyen bir reels bul veya birini anlatan bir reelsi ona sana çok benziyormuş de devamıda sende.

Öyle şeyleri pek kullanmıyorum fakat, gerçekten kullanmam gerektiğini düşünmeye başladım. Sadece birisi için değil çoğu arkadaşım Instagram gibi platformlardan konuşuyorlar. Neyse, önerin için teşekkürler.
Yüz vermeni bekliyor.

Bakalım. Zamanla göreceğim. Düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…