Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 725 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar bir anda Kaspersky trojan buldu hiçbir şey indirmedim yapmadım sil ve yeniden başlat dedim bilgisayarı ardından söyle bir uyarı geldi fotoğrafını koydum.
Arkadaşlar bir anda Kaspersky trojan buldu hiçbir şey indirmedim yapmadım sil ve yeniden başlat dedim bilgisayarı ardından söyle bir uyarı geldi fotoğrafını koydum.
8 801065 Picopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 354 13 Aralık 2024 #2 Fotoğraf yok. Silinmiş se paniğe gerek yok.
S Socket LGA 775 Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #3 Belki yapımcısı Windows veya Kaspersky tarafından bilinmeyen bir program indirmişsindir o yüzden trojan olarak algılıyor olabilir.
Belki yapımcısı Windows veya Kaspersky tarafından bilinmeyen bir program indirmişsindir o yüzden trojan olarak algılıyor olabilir.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 725 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 Socket LGA 775 dedi: Belki yapımcısı Windows veya Kaspersky tarafından bilinmeyen bir program indirmişsindir o yüzden trojan olarak algılıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşı trollemek için loop.bat dosyası yapmıştım onu bulmuş olabilir mi acaba? 801065 dedi: Fotoğraf yok. Silinmiş SE paniğe gerek yok. Genişletmek için tıkla... c:/windows/system32/msansn1.dll programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı... Yazıyor.
Socket LGA 775 dedi: Belki yapımcısı Windows veya Kaspersky tarafından bilinmeyen bir program indirmişsindir o yüzden trojan olarak algılıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşı trollemek için loop.bat dosyası yapmıştım onu bulmuş olabilir mi acaba? 801065 dedi: Fotoğraf yok. Silinmiş SE paniğe gerek yok. Genişletmek için tıkla... c:/windows/system32/msansn1.dll programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı... Yazıyor.
S Socket LGA 775 Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #5 Anex009 dedi: Hocam arkadaşı trollemek için loop.bat dosyası yapmıştım onu bulmuş olabilir mi acaba? c:/windows/system32/msansn1.dll programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı... Yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bozuk veya Uyumsuz DLL dosyası.
Anex009 dedi: Hocam arkadaşı trollemek için loop.bat dosyası yapmıştım onu bulmuş olabilir mi acaba? c:/windows/system32/msansn1.dll programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı... Yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bozuk veya Uyumsuz DLL dosyası.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 725 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #6 Socket LGA 775 dedi: Bozuk veya uyumsuz DLL dosyası. Genişletmek için tıkla... Yani hocam bir sıkıntı yoktur değil mi arkadaşı trollemek için yapmıştım bir anda oldu.
Socket LGA 775 dedi: Bozuk veya uyumsuz DLL dosyası. Genişletmek için tıkla... Yani hocam bir sıkıntı yoktur değil mi arkadaşı trollemek için yapmıştım bir anda oldu.