Hiçbir şey zevk vermiyor

Bunu diyen çok kişi oldu ancak sayısal dersleri hiç sevmiyorum. Zaten notlarım da hep düşüktü. Dersleri dinlemek bile istemiyordum. Şuan tek sevdiğim ders ingilizce olduğu için dil bölümünü seçtim.

Benimde öyle aslında bilgisiyarım kötü olmasa oynıyabiliceğim birsürü oyun varda bilgisiyar kötü.

Dil bölümünün geleceği olsa emin olun bayrakla gururla devam ederdim. 2 sene dişinizi sıkın sonrasında hayatınızı rahatlatın. Dilde cidden para yok çünkü o dili bilen tek sen değilsin, iş verenin senden daha ucuza çalışacak birini bulur. Türkiye'de hayat istediğin meslek değil para getiren mesleği yapmaktır, diğer türlü mutlu olamıyorsunuz.
Gerçekten ben de sizin gibiydim, matematik sorusu görünce "Dilciyim" der kaçardım ama Dil sınavında bile matematik sizi öne atıyor, dil değil.

Benim de öyle aslında bilgisayarım kötü olmasa oynayabiliceğim bir sürü oyun varda bilgisayar kötü.

RX570'li bilgisayarım vardı sonradan ekran kartını satıp APU'ya dönüştürdüm. RX570 olduğu zaman bile oyun oynama isteğim yoktu benim.

Hak veriyorum size. Düşüneceğim ama bu kafa yapısında bir şeyleri değiştireceğimi pek sanmıyorum. Bakacağız artık. Teşekkürler.

Steam kütüphanemde ki oyunların neredeyse hepsi 100 saati geçkin aralarında 1K olan bile var benim sıkıntım oyun kalmadığından

Dishonored oyna, zevkin nükleer reaktor kadar güçlü olacaktır.

Steam kütüphanemde ki oyunların neredeyse hepsi 100 saati geçkin aralarında 1K olan bile var benim sıkıntım oyun kalmadığından

Benim sistemim, seninkinden kat ve kat kötüdür, fakat Dishonored'i sıkıntısız açıyor bilgisayar (masaüstü) 2003 model, fakat 2012 yapım oyunu kasmadan açıyor (kısmen)

Merak ettim sen hangi mesleği düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…