Hiçbir şey zevk vermiyor

Çok denedim. Elimden bir şey gelmiyor. Aylardır çok depresif insanım.

En iyisi elinize bir tane elektrogitar alın öğrenin hobi yapın ya da elektronik piyano alın.
11 yıldır bağlama çalıyordum. Son zamanlarda farklılık olsun diye gitar öğrenmeye başladım. İkisini de deneyeceğim. Elektro gitar tam benlik aslında.

Çok denedim. Elimden bir şey gelmiyor. Aylardır çok depresif insanım.

İnsanlar bazen kendini salabiliyor maalesef beden ve zihin dinlenmesi çok önemli bir psikolog değilim ama sana tavsiyem bence kendini birkaç gün dinlendir ondan sonra her şeye kaldığın yerden devam et bu sayede anlayacaksın ki bunları yapmadan sıkıcı bir hayatın olduğunu ve beynin seni bunları yapmaya yönlendirecek böyle zamanların olabilir kafana takma ardından ileriye dönük fikirlerini gerçekleştir.
İyi günler dilerim.
Tekrardan seni belki motive ettirici bir söz olur ;
Başarı yolunda karşına birçok zorluk çıkabilir. Yenilsen bile pes etmemeyi öğrendiğin zaman kazandın demektir.

İnançlı bi insansan eğer yaratıcıya biraz daha yönlenmeni tavsiye ederim. " Bu dünyada niye varım? " şeklinde sorgulama ve araştırma yapabilirsin. Bazen insanın ruhu yaratıcıyı anmak istiyor ve bunu sana böyle yansıtabiliyor.

Ve daha da içe kapanık biri olursun... Pek sağlıklı değil.

Arkadaşlarını çağır beraber internet cafe ye gidin güzel valorant vb. Oyunlar oynayın tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…