Kardeşim diyorum çünkü aramızda ki yaş farkı az değil. Güzel kardeşim benim dönem kötü. Ülkemiz ise her geçen gün freni bozuk kamyon gibi gidiyor.
şu an kimse senden bir işe girip çalışmanı beklemez. Senin tek yapman gereken derslerine odaklanmak.
Ailenin istediği de bu. Evet biliyorum odaklanmak zor. Psikoloğa gitmeni öneririm. Psikoloğa gitmek kötü bir şey değil.
Benim gibi odaklanma problemin var büyük ihtimalle. Bende zor odaklanıyorum ama bir şekilde çalışmamız gerekiyor çünkü ne annen ne de baban elinden tutmayacak bir süre sonra. Altın bir tepsi kimsenin önüne sunulmuyor. Bunları hesap etmeni öneririm. Yaşın hala genç ama gencim diye her şeyi salma. Bu yaşlar eğlenmen gereken yaşlar ama Türkiye'de yaşıyorsun. Onun için şu an olabildiğince çalış ileride eğlenirsin.
Sana motive olması için bir süre önce ki açtığım konuyu atıyorum. O konudan sonra 2 adet freelance iş aldım ve ikisini de yaptım. Şu an basamak basamak ilerliyorum. İlk basamak temeli atmaktı ve o süreci geçtim. Sonrasında kendi başıma proje geliştirdim. 2. basamak ise freelance işler almaktı o basamağı da geride bıraktım. 3. basamak daha çok gelişip tam zamanlı iş. Bu daha olmadı ama olacak. 4. basamak ise yurt dışı. Hayallerinden vazgeçme.
Selam öncelikle. Buraya bunları yazıyorum ki başka arkadaşlar benim "eski" halim gibiyse kendilerine gelsinler. Hayat gerçekten çok kısa ve bizi beklemiyor. En başından söyleyeyim şu an da 21 yaşındayım. Olayın başına geçecek olursak, el bebek büyüdüm. Ne istersem oldu. Onun rahatlığı vardı hep...