T THRALL123 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 125 13 Ekim 2022 #1 Hiçbir şeyden zevk alamıyorum sadece korkulu olan her şeyi sevmeye başladım korku filmi veya oyunları hepsini sevmeye başladım hocalarım ben bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2022
Hiçbir şeyden zevk alamıyorum sadece korkulu olan her şeyi sevmeye başladım korku filmi veya oyunları hepsini sevmeye başladım hocalarım ben bunu nasıl düzeltebilirim?
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 13 Ekim 2022 #2 Bir süre sonra korku türü de normal geliyor ve sıkılıyorsunuz. Biraz daha oynayın bakalım.
T THRALL123 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 125 13 Ekim 2022 #3 Xeon Haswell dedi: Bir süre sonra korku türü de normal geliyor ve sıkılıyorsunuz. Biraz daha oynayın bakalım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam korku filmi izlediğimde korkmuyorum gülüyorum sıkılma ihtimalim yok gibi.
Xeon Haswell dedi: Bir süre sonra korku türü de normal geliyor ve sıkılıyorsunuz. Biraz daha oynayın bakalım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam korku filmi izlediğimde korkmuyorum gülüyorum sıkılma ihtimalim yok gibi.