Hiçbir şeyin zevk vermemesi

Bu anlattıklarınız depresyon belirtisi. Ben de hiçbir şeyden zevk almıyorum. Artık oyunlardan zevk alamıyorum. Oysa eskiden Resident evil 4 oynarken çok zevk almıştım. Ayrıca sizde değersizlik hissi de var. Bu bir depresyon belirtisi. Sizinle arkadaş olurum ama ben 29 yaşındayım.

Yakın çevrede yaşıt ya da arkadaş olabilecek kişi yok ki.
Varsa da kafa dengi olmaktan çok çok uzak.

Hocam hayatın "online" kısmından sıkıldım, sorun bu zaten.
Discord'ta oyun arkadaşı bulup oynamayı dene gerekirse tanış onun dışında ilgilendiğin sporların kursuna da yazılabilirsin. Bunları yapmıyorsan bile okulda aktif olmayı dene.

Discord'ta oyun arkadaşı bulup oynamayı dene gerekirse tanış onun dışında ilgilendiğin sporların kursuna da yazılabilirsin. Bunları yapmıyorsan bile okulda aktif olmayı dene.
Hocam okulda arkadaşım var ama dediğim gibi evim okula bi' hayli uzak olduğu için okul dışı öyle bir imkanım yok.
Discord'ta oyun arkadaşı bulup oynamayı dene.
Şu an beni saracak oyun olduğunu pek düşünmüyorum.

Hocam okulda arkadaşım var ama dediğim gibi evim okula bi' hayli uzak olduğu için okul dışı öyle bir imkanım yok.

Şu an beni saracak oyun olduğunu pek düşünmüyorum.
Kendini meşgul edecek şeyler ile uğraş. Örneğin Matematik sever misin?

Yakın çevrede yaşıt ya da arkadaş olabilecek kişi yok ki.
Varsa da kafa dengi olmaktan çok çok uzak.

Hocam hayatın "Online" kısmından sıkıldım.

Sanal arkadaş edin hocam, vallahi benim var kendisini çok severim sosyal sayesinde tanıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…