1Vali Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #1 Selam bilgisayarıma format atacaktım ama hiçbir sürücü bulunamadı hatası ile karşılaştım. Bunun çözümü nedir?
Selam bilgisayarıma format atacaktım ama hiçbir sürücü bulunamadı hatası ile karşılaştım. Bunun çözümü nedir?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.546 Makaleler 2 Çözümler 1.617 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #2 Bilgisayarı açıp temizlediyseniz diski yuvasından çıkarmış olabilirsiniz yanlışlıkla.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #3 UEFI mı kuruyorsunuz hocam? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UEFI mı kuruyorsunuz hocam? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.364 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #4 1Vali dedi: Selam bilgisayarıma format atacaktım ama hiçbir sürücü bulunamadı hatası ile karşılaştım. Bunun çözümü nedir? Eki Görüntüle 2512282 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan VMD ayarını kapatın.
1Vali dedi: Selam bilgisayarıma format atacaktım ama hiçbir sürücü bulunamadı hatası ile karşılaştım. Bunun çözümü nedir? Eki Görüntüle 2512282 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan VMD ayarını kapatın.
1Vali Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #5 Einstein dedi: BIOS'tan VMD ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar yoktu CTRL s de yaptım yine gelmedi. ahmet can balcı dedi: UEFI mı kuruyorsunuz hocam? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onu daha öncede görüp izledim ama olmamıştı. Mustafa.Kaan dedi: Bilgisayarı açıp temizlediyseniz diski yuvasından çıkarmış olabilirsiniz yanlışlıkla. Genişletmek için tıkla... Daha önce bilgisayar parcaları hiç ellenmedi sinerlenip bilgisayara da burmadım hiç. Dosya Ekleri bef48cd7-6522-4cbb-a587-745dfd622ff9.jpg 144,9 KB · Görüntüleme: 14
Einstein dedi: BIOS'tan VMD ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar yoktu CTRL s de yaptım yine gelmedi. ahmet can balcı dedi: UEFI mı kuruyorsunuz hocam? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onu daha öncede görüp izledim ama olmamıştı. Mustafa.Kaan dedi: Bilgisayarı açıp temizlediyseniz diski yuvasından çıkarmış olabilirsiniz yanlışlıkla. Genişletmek için tıkla... Daha önce bilgisayar parcaları hiç ellenmedi sinerlenip bilgisayara da burmadım hiç.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.364 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #6 1Vali dedi: Öyle bir ayar yoktu CTRL s de yaptım yine gelmedi. Onu daha önce de görüp izledim ama olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Cihazın model kodu nedir?
1Vali dedi: Öyle bir ayar yoktu CTRL s de yaptım yine gelmedi. Onu daha önce de görüp izledim ama olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Cihazın model kodu nedir?
1Vali Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #7 Einstein dedi: Cihazın model kodu nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama nereden bakacağımı söylerseniz hemen söylerim.
Einstein dedi: Cihazın model kodu nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama nereden bakacağımı söylerseniz hemen söylerim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.364 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #8 1Vali dedi: Bilmiyorum ama nereden bakacağımı söylerseniz hemen söylerim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın model numarasını bulma | HUAWEI Destek Türkiye HUAWEI Offical Site provides technical support Find more about Bilgisayarın model numarasını bulma with HUAWEI Support consumer.huawei.com
1Vali dedi: Bilmiyorum ama nereden bakacağımı söylerseniz hemen söylerim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın model numarasını bulma | HUAWEI Destek Türkiye HUAWEI Offical Site provides technical support Find more about Bilgisayarın model numarasını bulma with HUAWEI Support consumer.huawei.com
1Vali Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #9 Einstein dedi: Cihazın model kodu nedir? Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.364 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #10 1Vali dedi: Eki Görüntüle 2512306 Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını GPT şeklinde yazdırdınız değil mi?
1Vali dedi: Eki Görüntüle 2512306 Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını GPT şeklinde yazdırdınız değil mi?