Fatihq Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #1 Merhaba laptopumda hiçbir tarayıcıya giremiyorum. Sifirlayinca kısa süreliğine düzeldi. Ama sorun yeniden oluştu sorun laptopta mı yoksa Windows'ta mı?
Merhaba laptopumda hiçbir tarayıcıya giremiyorum. Sifirlayinca kısa süreliğine düzeldi. Ama sorun yeniden oluştu sorun laptopta mı yoksa Windows'ta mı?
KS KS Fatihq Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #11 eren28tr dedi: Hiçbir tarayiciya giremiyorum derken tarayiciya basincami acilmiyor yoksa siteler falan mı acilmiyor. Genişletmek için tıkla... Format atınca düzeldi sağ olun. Single_factor dedi: İki gündür aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı kapayıp açınca düzeliyor ama 30 dk sonre gene aynı. Genişletmek için tıkla... Format at kanka. Benimki bu şekilde duzeldi. Artı 1 Eksi
eren28tr dedi: Hiçbir tarayiciya giremiyorum derken tarayiciya basincami acilmiyor yoksa siteler falan mı acilmiyor. Genişletmek için tıkla... Format atınca düzeldi sağ olun. Single_factor dedi: İki gündür aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı kapayıp açınca düzeliyor ama 30 dk sonre gene aynı. Genişletmek için tıkla... Format at kanka. Benimki bu şekilde duzeldi.