Hiçbir umudum kalmadı, ne yapacağımı bilmiyorum

kaanguler

Kilopat
Hayatım mahvolmuş üniversite okumak istemiştim ama hiçbir şey öğrenemiyorum, zekam aklım elvermiyor, beynim çalışmıyormuş gibi hissediyorum matematik yapamıyorum hiçbir şekilde öğrenemiyorum, 4. sefer mezuna kalacağım bu sene zaten artık çalışsam da bir şey olmaz. Hayatta umudum kalmadı. Çevremde bana yardım edebilecek arkadaşımda ailemde kimse yok tüm gün evde oturarak düşünüyorum gelecekte daha kötü olacağını bilerekten daha fazla üzülüyorum beter oluyorum, artık insanların normal hayatlarını bile çok kıskanmaya özenmeye başladım. Yaşayamadığım boşa giden seneler canımı çok sıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2. Üniversitemi okuyacağım 3 sene okuyup son sene bölüm değiştirme kararı alan bir sürü kişi var bölümü bitirip yıllarca işe giremeyenler var ayrıca çoğu kişi 1,2 kez mezuna bırakıyor çok geride değilsin yani sağlam çalışıp düzgün bölüm tutturursan sorun olmaz sınava kadar TYT çalış olmazsa seneye tekrar girersin.

Matematik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…