HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. Şu an sadece bazı şeylerin simgesi gözüküyor anlamadım neden böyle olduğunu. Yeniden başlattım ama yine aynı. Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021
Merhabalar. Şu an sadece bazı şeylerin simgesi gözüküyor anlamadım neden böyle olduğunu. Yeniden başlattım ama yine aynı. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Çözüm HalePlace 29 Mayıs 2021 Berkay Davas dedi: Gözükmeyen uygulamalar farklı bir diske mi kuruluydu, bu diskin harf ataması değişmiş olabilir mi? Ek olarak disk bozulmuş da olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda yer kalmamış 0 byte yazıyordu 6 GB video sildim düzeldi . Yine de teşekkürler.
Berkay Davas dedi: Gözükmeyen uygulamalar farklı bir diske mi kuruluydu, bu diskin harf ataması değişmiş olabilir mi? Ek olarak disk bozulmuş da olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda yer kalmamış 0 byte yazıyordu 6 GB video sildim düzeldi . Yine de teşekkürler.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 29 Mayıs 2021 #2 Gözükmeyen uygulamalar farklı bir diske mi kuruluydu, bu diskin harf ataması değişmiş olabilir mi? Ek olarak disk bozulmuş da olabilir. Artı 0 Eksi
Gözükmeyen uygulamalar farklı bir diske mi kuruluydu, bu diskin harf ataması değişmiş olabilir mi? Ek olarak disk bozulmuş da olabilir.
KS KS HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #3 Berkay Davas dedi: Gözükmeyen uygulamalar farklı bir diske mi kuruluydu, bu diskin harf ataması değişmiş olabilir mi? Ek olarak disk bozulmuş da olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda yer kalmamış 0 byte yazıyordu 6 GB video sildim düzeldi . Yine de teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Berkay Davas dedi: Gözükmeyen uygulamalar farklı bir diske mi kuruluydu, bu diskin harf ataması değişmiş olabilir mi? Ek olarak disk bozulmuş da olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda yer kalmamış 0 byte yazıyordu 6 GB video sildim düzeldi . Yine de teşekkürler.