Hiçbir Windows uygulaması açılmıyor Windows 10

MarcusAurelius

Megapat
Microsoft Silverlight güncellemesini yapamadı. Onunla beraber Windows 10 uygulamalarını açamıyorum, night light dahil. Uygulamaları resetledim, birkaç komut yazdım sorun devam ediyor.

Genelde disk alanı ve yapısından dolayı windows önemli güncelleştirmeler sırasında gerekli bölümleri oluşturamayıp Birçok servis ve yetkili kullanıcı grubunu yükleyemiyor. Ve önceden kurgulanmadığı sürece hatalara ait yeterli bir bilgilendirme de yapmıyor. Herşeyin yolunda olduğunda emin olman için microsoft üzerinden güncel yükleme aracını indirerek windows kurulumunu tekrarlaman en hızlı ve güvenli seçenek.

İyice kafayı yedi, tanımlanamayan kullanıcı var diyor her zaman girdiğim pın ile normal şekilde girdim. Defender kapalı diyor basıyorum açılmıyor açmak için farklı uygulama seç özelliği çıkıyor. Daha önce regedit sorunum vardı kendi kendine düzeldi. Bu Windows niye böyle saçma sapan sorunlar çıkarıyor, durduk yere.

Dosya Ekleri

• Capqwture.PNG
    11,5 KB · Görüntüleme: 54
  • Captwqure.PNG
    17,4 KB · Görüntüleme: 62
  • Captuqqre.PNG
    16,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…