UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 23 Ocak 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 23 Ocak 2021 #2 Çok başarılı ama Ölüme İnat gibi popüler kültür öğesi olmadığı için az dinlenecek.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 23 Ocak 2021 #3 hadwiger dedi: Çok başarılı ama Ölüme İnat gibi popüler kültür öğesi olmadığı için az dinlenecek. Genişletmek için tıkla... Maalesef, öyle olacak. Bence Ölüme İnat 2, ilk şarkıdan çok daha başarılı fakat izlenmesi kat kat daha düşük
hadwiger dedi: Çok başarılı ama Ölüme İnat gibi popüler kültür öğesi olmadığı için az dinlenecek. Genişletmek için tıkla... Maalesef, öyle olacak. Bence Ölüme İnat 2, ilk şarkıdan çok daha başarılı fakat izlenmesi kat kat daha düşük
I ihavertx3 Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #4 Neredeyse Ritalin kadar iyi olmuş.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.931 Makaleler 8 Çözümler 258 Yer İstanbul 23 Ocak 2021 #5 Ölüme İnat gibi olmasa da güzel bir parça. Bu arada müziği profil mesajı olarak atmadınız. Sanırım artık moderatör değilsiniz
Ölüme İnat gibi olmasa da güzel bir parça. Bu arada müziği profil mesajı olarak atmadınız. Sanırım artık moderatör değilsiniz
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #6 @UBerk, fena değil. Okuldayken ev arkadaşım rap hastasıydı. Oralardan herhalde ara sıra rap dinlerim. Benim gözümde hep moderetörsün. Moderatör olmadan önce de iyi arkadaşımdın. Değişen bir şey yok. Yolu açık bir gençsin.
@UBerk, fena değil. Okuldayken ev arkadaşım rap hastasıydı. Oralardan herhalde ara sıra rap dinlerim. Benim gözümde hep moderetörsün. Moderatör olmadan önce de iyi arkadaşımdın. Değişen bir şey yok. Yolu açık bir gençsin.
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 23 Ocak 2021 #7 Ahmakların şarkıları milyonlar dinlenirken böyle kaliteli şarkılar çok dinlenmiyor ya... Joker bir gün herkes RAP dinleyecek demişti de inanmamıştık.
Ahmakların şarkıları milyonlar dinlenirken böyle kaliteli şarkılar çok dinlenmiyor ya... Joker bir gün herkes RAP dinleyecek demişti de inanmamıştık.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 23 Ocak 2021 #8 Blacksidemre dedi: Bu arada müziği profil mesajı olarak atmadınız. Sanırım artık moderatör değilsiniz Genişletmek için tıkla... Hidraya nedense ölüme inat harici alışamadım. Hidra dinlersem sadece ölüme inat ve, Katliam 4 verse dinliyorum.
Blacksidemre dedi: Bu arada müziği profil mesajı olarak atmadınız. Sanırım artık moderatör değilsiniz Genişletmek için tıkla... Hidraya nedense ölüme inat harici alışamadım. Hidra dinlersem sadece ölüme inat ve, Katliam 4 verse dinliyorum.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.363 Çözümler 4 23 Ocak 2021 #9 hadwiger dedi: Çok başarılı ama Ölüme İnat gibi popüler kültür öğesi olmadığı için az dinlenecek. Genişletmek için tıkla... Bu mesaja da İnanılmaz veya Kızgın geldi anlamadım, aynen öyle olacak.
hadwiger dedi: Çok başarılı ama Ölüme İnat gibi popüler kültür öğesi olmadığı için az dinlenecek. Genişletmek için tıkla... Bu mesaja da İnanılmaz veya Kızgın geldi anlamadım, aynen öyle olacak.