Hifilife.com Güvenilir mi?

Kuzeyakk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. hifilife.com isimli sitede uygun fiyatlı bir kulaklık buldum. Güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben müzik üstüne çoğu alışverişimi buradan yaptım. Gerek site gerek mağaza, bir problem yaşamadım. Zaten iki tane fiziksel mağazaları var, bir sorun yaşadığınızda muhatap alabileceğiniz insanlar var. Bircom firmasına ait bir markaymış zaten, Bircom Türkiye'de olabilecek en güvenilir firmalardan :)
Ayrıca hifilife.com'un sitesindeki hakkında kısmına baktım, ait olduğu Bircom firması, dünyanın en büyük ses markalarının çoğunun Türkiye distribütörü, KEF, Astell & Kern ve Audioengine gibi markaları bile ülkemize zaten bu firma getiriyormuş :)
Ben müzik üstüne çoğu alışverişimi buradan yaptım. Gerek site gerek mağaza, bir problem yaşamadım. Zaten iki tane fiziksel mağazaları var, bir sorun yaşadığınızda muhatap alabileceğiniz insanlar var. Bircom firmasına ait bir markaymış zaten, Bircom Türkiye'de olabilecek en güvenilir firmalardan :)
Ayrıca hifilife.com'un sitesindeki hakkında kısmına baktım, ait olduğu Bircom firması, dünyanın en büyük ses markalarının çoğunun Türkiye distribütörü. En başta Sennheiser olmak üzere, KEF, Astell & Kern ve Audioengine gibi markaları bile ülkemize zaten bu firma getiriyormuş :)
Ayrıca hifilife.com'un sitesindeki hakkında kısmına baktım, ait olduğu Bircom firması, dünyanın en büyük ses markalarının çoğunun Türkiye distribütörü, KEF, Astell & Kern ve Audioengine gibi markaları bile ülkemize zaten bu firma getiriyormuş :)
Ayrıca hifilife.com'un sitesindeki hakkında kısmına baktım, ait olduğu Bircom firması, dünyanın en büyük ses markalarının çoğunun Türkiye distribütörü. En başta Sennheiser olmak üzere KEF, Astell & Kern ve Audioengine gibi markaları bile ülkemize zaten bu firma getiriyormuş
.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı