Hifree, N65 veya Onvo scooter önerisi

Evet attığınız tüm videoları almadan önce izlemiştim. Emeğiniz için teşekkür ederim

Hayır devam ediyor . Dikkatli kullanmaya çalışıyorum sağlam tutunca yalpalanma olmuyor ama sürüş olarak el gazı ve frenler gerçekten hiç ergonomik değil agrı veriyor. Tüm parmaklarla frene basmaya calısınca kolcugu sıkı tutmadıgım ıcın yalpalanma olabiliyor bunun için frene 2 parmak basmaya calısıyorum.

Yanlış renk gönderdikleri için iade etmek istedim iade almadılar etmek istiyorsan kargo ücretini sen verir öyle gönderirsin dediler. Tüketici hakem heyetine başvuru yapmıştım onuda bekliyorum ama artık kullanmaya başkadım bir sonuç olmaz sanırım.

0 000
Anladım, bahsettiğinize göre yüksek ihtimalle sizdeki durum tank slapper. Ki o modelde bu sorun varmış zaten, aslında attığım videolardan birinde de buna değiniyormuş, dikkatinizden kaçtı sanırım. İade vs. olabiliyorsa belki telafi edilebilir. Fren ve tutuş konusunda aktif motor ya da bisiklet sürücüsü değilseniz o ağrıma beklenmedik bir durum değil. Bende de olmuştu. Eldiven kullanmazsanız nasır da oluşabilir elinizde. Fren konusunda duruma göre tamamen sıkmanız gerekebilir ani duruşlarda, 2 parmak ile yapamıyorsanız mecbur bütün parmaklarınızı kullanmalısınız, ki zaten teliyle oynamadığınız sürece 2 parmakla tamamen sıkamazsınız, çünkü diğer parmaklarınız engel olur. Ayriyeten yalpalama olmasın diye gidonu çok sıkı tutmanız gerekiyor olabilir fakat bu tutma şekli pek iyi değil. Hem çok yorulursunuz, kollarınız ağrır, hem de şu an hatırlayamadım fakat başka bir noktada da sorun oluyordu. Gidon üzerinizdeki kontrolünüzü kısıtlıyordu sanırım. Bu arada tank slapper için çözümler var. Araştırabilirsiniz, fakat ücreti olacaktır. Renk konusu içinse maalesef bir şey diyemiyorum.

Ben sizin kullandığınız model için çözüm bulamadım. Bu videoda bazı bilgiler veriliyor, belki işinize yarar. Tankslapperı yenmek için bir kullanım şeklinden bahsediyor, onu da deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. İleride sonuçları güncelleyebilirim isteyen olursa

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. İleride sonuçları güncelleyebilirim isteyen olursa
Rica ederim, inşaallah yardımı dokunmuş, işleriniz kolaylaşmıştır. Sonuçları şimdiden güncelleyebilirsiniz bence. İleri tarihlerde araştıran olursa direkt sonucu görmüş olur.

Şuan bir müdehale yapmadım. Scooter'ı dinliyorum biraz yalpalanma ne zamanlar kaynaklanıyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…