Çözüldü High Definition Audio Bus Kod 19 Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

canberklarslan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Aygıt yöneticisinde sistem aygıtları altında yer alan High Definition Audio Bus adlı aygıt üzerinde sarı ünlem bulunmakta. Birkaç gün öncesinde kadar TV'ye bağladığım kasamı sorunsuz kullanabiliyorken bilgisayarımın yaptığı otomatik güncelleme sonrasında HDMI ile bağlı olduğum TV'mden ses alamamaya başladım.

-DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum.
-Opsiyonel ve önerilen 7-8 farklı sürücünün kurulumunu yapıp denedim.
-Kayıt defterinden hata olduğu varsayılan kaydı silip sistemimi yeniden başlattım vs.

Sorunu çözemiyorum. Ekran görüntüleri ektedir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 128
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunun kaynağı şimdi anlaşıldı. Geri yükleme noktası oluşturduysanız oraya dönün. Kendisi oluşturmuş olabilir, kontrol edin.
Sorunu farklı bir şekilde çözdüm. Ben de çok geç fark ettim hatanın burada olduğunu. High definition audio bus aygıtına sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir dedikten sonra çevrimiçi olan seçeneği değil, sürücü için bilgisayarımı aramasını ve uyumlu sürücüleri listelemesini istedim. Bu aygıt için üç sürücü vardı, en üsttekini seçtim (başka birisi için farklı sayıda sürücü görünüp farklı sıradaki seçenek çözüm olabilir, fikrim yok) ve sorunum çözüldü.
Sorunun kaynağı şimdi anlaşıldı. Geri yükleme noktası oluşturduysanız oraya dönün. Kendisi oluşturmuş olabilir, kontrol edin.
Sorunu farklı bir şekilde çözdüm. Ben de çok geç fark ettim hatanın burada olduğunu. High definition audio bus aygıtına sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir dedikten sonra çevrimiçi olan seçeneği değil, sürücü için bilgisayarımı aramasını ve uyumlu sürücüleri listelemesini istedim. Bu aygıt için üç sürücü vardı, en üsttekini seçtim (başka birisi için farklı sayıda sürücü görünüp farklı sıradaki seçenek çözüm olabilir, fikrim yok) ve sorunum çözüldü.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı