geistreich Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #1 Böyle bir hatayla karşılaşıyorum nasıl çözerim?
KS KS geistreich Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #21 KojiroHyuga04 dedi: En üstte çıkanı indir. Setup dosyası yokmuş. Teamviewer yüklersen bağlanır yüklemeye çalışırım. Az önce bilgisayara indirip kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... bu çıktı hocam KojiroHyuga04 dedi: En üstte çıkanı indir. Setup dosyası yokmuş. Teamviewer yüklersen bağlanır yüklemeye çalışırım. Az önce bilgisayara indirip kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_84.jpg 33,2 KB · Görüntüleme: 43 Screenshot_84.jpg 33,2 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: En üstte çıkanı indir. Setup dosyası yokmuş. Teamviewer yüklersen bağlanır yüklemeye çalışırım. Az önce bilgisayara indirip kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... bu çıktı hocam KojiroHyuga04 dedi: En üstte çıkanı indir. Setup dosyası yokmuş. Teamviewer yüklersen bağlanır yüklemeye çalışırım. Az önce bilgisayara indirip kontrol ettim. Genişletmek için tıkla...
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.751 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ekim 2021 #22 Görüyorum arkadaşım, spam yapar gibi fotoğrafı ardı ardına göndermene gerek yok. Mavi yazının üstüne tıkla, indirmeye başlaması lazım. Artı 0 Eksi
Görüyorum arkadaşım, spam yapar gibi fotoğrafı ardı ardına göndermene gerek yok. Mavi yazının üstüne tıkla, indirmeye başlaması lazım.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 9 Ekim 2021 #23 Hocam TeamViewer veya alpemix yüklerseniz yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.751 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ekim 2021 #24 erkaraca81 dedi: Hocam TeamViewer veya alpemix yüklerseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Dedim hocam zaten, ama arkadaş daha sürücüyü indiremedi. Onu bekliyorum, indirirse yardımcı olacağım zaten. Artı 0 Eksi
erkaraca81 dedi: Hocam TeamViewer veya alpemix yüklerseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Dedim hocam zaten, ama arkadaş daha sürücüyü indiremedi. Onu bekliyorum, indirirse yardımcı olacağım zaten.
KS KS geistreich Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #25 KojiroHyuga04 dedi: Görüyorum arkadaşım, spam yapar gibi fotoğrafı ardı ardına göndermene gerek yok. Mavi yazının üstüne tıkla, indirmeye başlaması lazım. Genişletmek için tıkla... olmuyo hocam Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Görüyorum arkadaşım, spam yapar gibi fotoğrafı ardı ardına göndermene gerek yok. Mavi yazının üstüne tıkla, indirmeye başlaması lazım. Genişletmek için tıkla... olmuyo hocam
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.751 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ekim 2021 #26 Teamviewer indir, ben vereceğim ve yükleyeceğim sürücüyü. İş başa düştü anlaşılan. ID ve şifre paylaşacaksın. Artı 0 Eksi
Teamviewer indir, ben vereceğim ve yükleyeceğim sürücüyü. İş başa düştü anlaşılan. ID ve şifre paylaşacaksın.
KS KS geistreich Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #27 KojiroHyuga04 dedi: Teamviewer indir, ben vereceğim ve yükleyeceğim sürücüyü. İş başa düştü anlaşılan. ID ve şifre paylaşacaksın. Genişletmek için tıkla... hocam maviye tıklıyorum ama başka biryeremi iniyor dosya acaba Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Teamviewer indir, ben vereceğim ve yükleyeceğim sürücüyü. İş başa düştü anlaşılan. ID ve şifre paylaşacaksın. Genişletmek için tıkla... hocam maviye tıklıyorum ama başka biryeremi iniyor dosya acaba
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.751 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ekim 2021 #28 Olabilir, kontrol et. İndirilen kısmında görünebilir. Artı 0 Eksi
KS KS geistreich Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #29 KojiroHyuga04 dedi: Olabilir, kontrol et. İndirilen kısmında görünebilir. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_85.jpg 50,9 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.751 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ekim 2021 #30 Driver Update gibi programları kullanmayın bir daha. Sıkıntı çıkartabiliyorlar. İnmemiş dosya, siz Teamviewer kuracaksınız. Öyle çözeceğiz gibi sorunu. Artı 0 Eksi
Driver Update gibi programları kullanmayın bir daha. Sıkıntı çıkartabiliyorlar. İnmemiş dosya, siz Teamviewer kuracaksınız. Öyle çözeceğiz gibi sorunu.