geistreich Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #1 Böyle bir hatayla karşılaşıyorum nasıl çözerim?
KS KS geistreich Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #31 KojiroHyuga04 dedi: Driver Update gibi programları kullanmayın bir daha. Sıkıntı çıkartabiliyorlar. İnmemiş dosya, siz Teamviewer kuracaksınız. Öyle çözeceğiz gibi sorunu. Genişletmek için tıkla... hocam 5 10 dakika içinde vereceğim şuan bi işim çıktı KojiroHyuga04 dedi: Teamviewer indir, ben vereceğim ve yükleyeceğim sürücüyü. İş başa düştü anlaşılan. ID ve şifre paylaşacaksın. Genişletmek için tıkla... 451 075 431 x9pnbyem geistreich dedi: hocam 5 10 dakika içinde vereceğim şuan bi işim çıktı 451 075 431 x9pnbyem Genişletmek için tıkla... hocam olmadı Son düzenleme: 9 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Driver Update gibi programları kullanmayın bir daha. Sıkıntı çıkartabiliyorlar. İnmemiş dosya, siz Teamviewer kuracaksınız. Öyle çözeceğiz gibi sorunu. Genişletmek için tıkla... hocam 5 10 dakika içinde vereceğim şuan bi işim çıktı KojiroHyuga04 dedi: Teamviewer indir, ben vereceğim ve yükleyeceğim sürücüyü. İş başa düştü anlaşılan. ID ve şifre paylaşacaksın. Genişletmek için tıkla... 451 075 431 x9pnbyem geistreich dedi: hocam 5 10 dakika içinde vereceğim şuan bi işim çıktı 451 075 431 x9pnbyem Genişletmek için tıkla... hocam olmadı
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.748 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ekim 2021 #32 Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. www.intel.com Şunu dener misin? Realtek Universal Audio Driver (UAD) - Geçmiş www.technopat.net Şuradaki linkten, en üstte çıkan sürümü dener misin? Artı 0 Eksi
Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. www.intel.com Şunu dener misin? Realtek Universal Audio Driver (UAD) - Geçmiş www.technopat.net Şuradaki linkten, en üstte çıkan sürümü dener misin?