Merhabalar. Durup dururken hiçbir sorunum yokken ses alamamaya başladım. Aygıt yöneticisinde High Definition Audio ünlem hatalı gösteriyor. Realtek HD Audio driveri kaldırdım yükledim düzelmedi. Sizce sorun nedir? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Sorunun sebebini buldum. Sistem yapılandırması gelin. Sonra yukarıdan ön yükleme gelin. Sonra aşağıya koyduğum fotoda ki gibi gelişmiş seçenekler gelin. Orada PC kiliti var. Eğer onu açtıyanız ses monitörden gelebilir ya da hiç gelmez. Sorun düzelmezse bana yazın ya da format atın. Ben bu sorun la karşılaştığımda 2 kez format attım şimdi sorunu buldum hemen yazayım dedim.
Sorunun sebebini buldum. Sistem yapılandırması gelin. Sonra yukarıdan ön yükleme gelin. Sonra aşağıya koyduğum fotoda ki gibi gelişmiş seçenekler gelin. Orada PC kiliti var. Eğer onu açtıyanız ses monitörden gelebilir ya da hiç gelmez. Sorun düzelmezse bana yazın ya da format atın. Ben bu sorun la karşılaştığımda 2 kez format attım şimdi sorunu buldum hemen yazayım dedim.
Temel olarak Intel® Chipset Ürünleri için bu yardımcı program sürümü 10.1.19444.8378 Windows* INF dosyalarını kurulur. Bu dosyaya ihtiyacınız olup olduğunu bulmak için ayrıntılı açıklamaya göz indirin.