MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #31 Başka bir çözüm önerim bulunmuyor belki başkası yardım edebilir
arda.dikorman Decapat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 95 9 Aralık 2019 #32 MayCrasH dedi: Başka bir çözüm önerim bulunmuyor belki başkası yardım edebilir Genişletmek için tıkla... teşekkürler thelordof dedi: Kayıt sekmesinde sizde ne var? Kendi bilgisayarımda harici mikrofon çalışmıyor da o nedenle soruyorum. Laptobun kendi mikrofonu çalışıyor, onda sorun yok. Genişletmek için tıkla... bende kayıt ile ilgili bir sıkıntı yok Gta San Andreas'ta aracın sesleri gelmiyor. Ben o sııkıntıyı düzeltmek istiyorum
MayCrasH dedi: Başka bir çözüm önerim bulunmuyor belki başkası yardım edebilir Genişletmek için tıkla... teşekkürler thelordof dedi: Kayıt sekmesinde sizde ne var? Kendi bilgisayarımda harici mikrofon çalışmıyor da o nedenle soruyorum. Laptobun kendi mikrofonu çalışıyor, onda sorun yok. Genişletmek için tıkla... bende kayıt ile ilgili bir sıkıntı yok Gta San Andreas'ta aracın sesleri gelmiyor. Ben o sııkıntıyı düzeltmek istiyorum
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #33 arda.dikorman dedi: teşekkürler bende kayıt ile ilgili bir sıkıntı yok Gta San Andreas'ta aracın sesleri gelmiyor. Ben o sııkıntıyı düzeltmek istiyorum Eki Görüntüle 470957 Genişletmek için tıkla... Jacklı girişten mikrofon bağlayınca devredışı yazan mikrofon mu onun simgesi?
arda.dikorman dedi: teşekkürler bende kayıt ile ilgili bir sıkıntı yok Gta San Andreas'ta aracın sesleri gelmiyor. Ben o sııkıntıyı düzeltmek istiyorum Eki Görüntüle 470957 Genişletmek için tıkla... Jacklı girişten mikrofon bağlayınca devredışı yazan mikrofon mu onun simgesi?
Utku6431 Centipat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 8 9 Aralık 2019 #34 sa reis senle nasıl özel konuşa biliriz kardeşim senle nasıl özel konuaşa biliriz
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #35 Utku6431 dedi: sa reis senle nasıl özel konuşa biliriz kardeşim senle nasıl özel konuaşa biliriz Genişletmek için tıkla... Kime diyorsunuz?
Utku6431 dedi: sa reis senle nasıl özel konuşa biliriz kardeşim senle nasıl özel konuaşa biliriz Genişletmek için tıkla... Kime diyorsunuz?
Utku6431 Centipat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 8 9 Aralık 2019 #36 aynı sorun bendede var fişe takılı değil diyor recep abiye nasıl ulaşa bilirim