High on Life alınır mı?

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Bu oyunun bence fiyatında yanlışlık var The Callisto Protocol gibi. Çünkü diğer ülkelerde hep 300-400 TL. Oynayan varsa beğendi mi? Rick and Morty'i seviyorum ancak oyun bana hitap eder mi bilemedim. Yorumlarda genel olarak sıkıcı, erken bayıyor vs. gibi şeyler olduğu için almakta tereddüt ettim fikirlerinizi bekliyorum.

Bu oyunun bence fiyatında yanlışlık var The Callisto Protocol gibi. Çünkü diğer ülkelerde hep 300-400 TL. Oynayan varsa beğendi mi? Rick and Morty'i seviyorum ancak oyun bana hitap eder mi bilemedim. Yorumlarda genel olarak sıkıcı, erken bayıyor vs. gibi şeyler olduğu için almakta tereddüt ettim fikirlerinizi bekliyorum.
Değişik kafada bir oyun o fiyat eder mi bilmem ama oynaması güzel gelebilir.

Oynadım. Mizahı çok kaliteli oynanış fena değil. Fiyat'ta yurtdışı fiyatına (60 Dolar) göre oldukça ucuz. Bence alınır. En azından alıp 1 saat kadar deneyebilirsiniz sevmezseniz iade edersiniz.

Şuan Türkçe yaması yok diye biliyorum. Oyunun amacı geyik yapmak. İngilizceniz iyiyse veya yamayı beklerim derseniz alınır.
Türkçe yama var fakat ne kadar kalitelidir bilmiyorum.

Kişiden kişiye değişebilir tabii durum ama beni sarmıştı oyundaki diyaloglar falan hoşuma gitmişti açıkçası fiyat olarak da yeni bir oyun için uygun bence.

Paralı yamaya karşı değilseniz Anonymous çeviri bir ay içinde falan yayınlayacak sanırsam, başladılar diye biliyorum çeviriye.

@246941 forumda en sevdiğim üyelerden biriydiniz ilk üye olduğumda, geri döndüğünüze sevindim hocam. :)

Türkçe yama var fakat ne kadar kalitelidir bilmiyorum.
Hocam makine çevirisi olabilir. Şuanda piyasada 2-3 yama var onlarda makine çevirisi diye biliyorum o yüzden yama yok dedim. Anonymous çeviri yamayı hazırlıyor. Onun dışında yama yapan bir ekibin haberini okumadım. Ücretsiz ve el çevirisi olan bir yama bulsam bende oyunu almak istiyorum.

Paralı yamaya karşı değilseniz Anonymous çeviri bir ay içinde falan yayınlayacak sanırsam, başladılar diye biliyorum çeviriye.
Şuan Türkçe yaması yok diye biliyorum. Oyunun amacı geyik yapmak. İngilizceniz iyiyse veya yamayı beklerim derseniz alınır.
Witcher 3 hariç neredeyse tüm oyunları İngilizce oynadım, İngilizcem bayağı iyi o konuda sıkıntım yok. Ben alıyorum oyunu ya. Bir daha bulamayız bu fiyata beğenmezsem iade ederim. Fikirleriniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı