yselimm Decapat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 Insider Hub'ı yükledim internette gördüğüm her şeyi denedim fakat hala Türkçe yama yapamıyorum, yapmaya çalışırsam şu hatayla karşılaşıyorum: Daha önce High on Life'a Game Pass üzerinden yama yapan var mı aranızda?
Insider Hub'ı yükledim internette gördüğüm her şeyi denedim fakat hala Türkçe yama yapamıyorum, yapmaya çalışırsam şu hatayla karşılaşıyorum: Daha önce High on Life'a Game Pass üzerinden yama yapan var mı aranızda?
CraxYms Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #2 Kanka 192 KB ek alana gereksiniminiz var diyor yamayı yüklemek için yeterli alanın olduğunu kontrol et. Artı 0 Eksi
Kanka 192 KB ek alana gereksiniminiz var diyor yamayı yüklemek için yeterli alanın olduğunu kontrol et.
KS KS yselimm Decapat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 CraxYms dedi: Kanka 192 KB ek alana gereksiniminiz var diyor yamayı yüklemek için yeterli alanın olduğunu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hayır yeterli alan var sorun Xboxla ilgili Artı 0 Eksi
CraxYms dedi: Kanka 192 KB ek alana gereksiniminiz var diyor yamayı yüklemek için yeterli alanın olduğunu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hayır yeterli alan var sorun Xboxla ilgili