High Power 500W 80+ PFC Güç Kaynağı Alınır mı?

Vayne Mechanics

Megapat
Daha fazla  
Merhaba i3 6098p, MSI GTX 750 Ti ve 8 GB RAM ile PC toplayacağım bu PSU'yu önerir misiniz? 80+ sertifikası var. Güç Kaynağı Satın Alma Rehberi'ni izlemiştim 80+ sertifikası olan bir PSU almaya karar verdim. High Power 500W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı HPQ-500ST-H12S Bütçem 100-140 civarı bu sistemi iyi çalıştırabilecek başka iyi PSU biliyorsanız sizler de beni yönlendirebilir misiniz? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağını bir arkadaşım kullanıyor çok memnun lakin 750 ti için fazla,ekran kartı olarak r7 370 4 gb tercih edersen uzun vadade ve performans olarak çok iyi olur.

Hocam RX460 alın. Vulkan API var boru değil. Güç kaynağı fena değil fakat önemli olan güç pinleri. Hatta bütçenizi verin ben size bir bilgisayar toplamaya çalışayım ?
Sadece Lol Ve Cs:Go oynadığım içni gtx750 ti yeterli geliyor testlere göre bütçem 1450 civarı eski bilgisayarımda hep anlık fps düşüşleri ve sabit 20 30 fps de oynuyordum en düşük ayarlarda bu olmasın oyundayken skype açtığımdan arkadan kasma donma düşüşler yaşanmasın ve antrenmanlar yapacağım için oyun+skype en az 10-15 saat sağlıklı çalışabilmesini istiyorum beklentilerim bunlar benim.İsterseniz toplayabilirsiniz bakarım ben de sizin de fikrinizi almış olurum. Ve 1 kere bilgisayar toplayacağım için bunun beni en az 3-4 yıl götürmesini istiyorum.

İşlemci için sadece 4 pin güç çıkışı var eğer anakartınızda işlemci güç girişi 8 pin ise çevirisi falan almanız gerekebilir. Aynı şekilde ekran kartı içinde sadece 1 tane 6 pin var ama ekran kartı kutularından çevirici çıkıyor.

İşlemci için sadece 4 pin güç çıkışı var eğer anakartınızda işlemci güç girişi 8 pin ise çevirisi falan almanız gerekebilir. Aynı şekilde ekran kartı içinde sadece 1 tane 6 pin var ama ekran kartı kutularından çevirici çıkıyor.
i3 6098p için 4 pin çıkışı yetiyor diye biliyorum msi gtx750 ti nin de ek güç girişi yok takıyorsun bitiyor öyle gördüm. (Evet anakartta da 4 pin girişi mevcut.)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı