R ranger1515 Decapat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 163 5 Ocak 2021 #11 Rambo Okan Güler dedi: Alınmaz. İncehesap'tan wattgiga veya XPG pylon alın. Zalman Wattgiga K550W ZM550-GVII 550W 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com XPG Pylon 550B-BKCEU 550W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... XPG 12V kanalından kaç W veriyor. Aslında 550W yerine 600W bakıyordum 550 az kalır demişti bilgisayarcıya sorduğum da. Ekran kartı GTX 1660 Super alacağım.
Rambo Okan Güler dedi: Alınmaz. İncehesap'tan wattgiga veya XPG pylon alın. Zalman Wattgiga K550W ZM550-GVII 550W 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com XPG Pylon 550B-BKCEU 550W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... XPG 12V kanalından kaç W veriyor. Aslında 550W yerine 600W bakıyordum 550 az kalır demişti bilgisayarcıya sorduğum da. Ekran kartı GTX 1660 Super alacağım.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Ocak 2021 #12 Bilgisayarcıları dinlemeyin. Bir de bilgisayarcı olacaklar, peh! XPG Pylon alın geçin. XPG Pylon 550B-BKCEU 550W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Yeterli gelir. FSP AHBC almayın. FSP kalitesine hiç yakışmıyor, kalitesiz.
Bilgisayarcıları dinlemeyin. Bir de bilgisayarcı olacaklar, peh! XPG Pylon alın geçin. XPG Pylon 550B-BKCEU 550W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Yeterli gelir. FSP AHBC almayın. FSP kalitesine hiç yakışmıyor, kalitesiz.
R ranger1515 Decapat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 163 5 Ocak 2021 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Bilgisayarcıları dinlemeyin. Bir de bilgisayarcı olacaklar, peh! XPG pylon alın geçin. XPG Pylon 550B-BKCEU 550W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Yeterli gelir. FSP AHBC almayın. FSP kalitesine hiç yakışmıyor, kalitesiz. Genişletmek için tıkla... XPG hakkında inceleme hiç görmedim güvenilir olduğuna emin miyiz? 650W modeli 12V kanalından 648W veriyormuş galiba doğru mu?
Samotne Ciasteczka dedi: Bilgisayarcıları dinlemeyin. Bir de bilgisayarcı olacaklar, peh! XPG pylon alın geçin. XPG Pylon 550B-BKCEU 550W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Yeterli gelir. FSP AHBC almayın. FSP kalitesine hiç yakışmıyor, kalitesiz. Genişletmek için tıkla... XPG hakkında inceleme hiç görmedim güvenilir olduğuna emin miyiz? 650W modeli 12V kanalından 648W veriyormuş galiba doğru mu?
atomen_q Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 557 Çözümler 2 26 Mart 2022 #14 @BrkOz Hala memnunmusnuz bende almayı planlıyorumda bir sıkıntısı vs. Varmı bilgisayar özellklerim imzada yazıyor. BrkOz dedi: Kullaniyorum, memnunum. Eco serisi soylenene gore kaliteli olarak uretiliyor. Zaten incelemelerini izlerseniz anlarsiniz. Genişletmek için tıkla...
@BrkOz Hala memnunmusnuz bende almayı planlıyorumda bir sıkıntısı vs. Varmı bilgisayar özellklerim imzada yazıyor. BrkOz dedi: Kullaniyorum, memnunum. Eco serisi soylenene gore kaliteli olarak uretiliyor. Zaten incelemelerini izlerseniz anlarsiniz. Genişletmek için tıkla...
BrkOz Megapat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 948 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #15 atomen_q dedi: @BrkOz Hala memnunmusnuz bende almayı planlıyorumda bir sıkıntısı vs. Varmı bilgisayar özellklerim imzada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hic sorun yasamadim tavsiye ederim
atomen_q dedi: @BrkOz Hala memnunmusnuz bende almayı planlıyorumda bir sıkıntısı vs. Varmı bilgisayar özellklerim imzada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hic sorun yasamadim tavsiye ederim
atomen_q Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 557 Çözümler 2 26 Mart 2022 #16 BrkOz dedi: Hic sorun yasamadim tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Alıyorum o zaman sağolun , zaten sorduğum kişiler kötü demedi ama herkes farklı seçenek sundu önüme çok araştırdım sizdende tekrar Teşekkürler.. atomen_q dedi: Alıyorum o zaman sağolun , zaten sorduğum kişiler kötü demedi ama herkes farklı seçenek sundu önüme çok araştırdım sizdende tekrar Teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Aldım bakalım gelince yorumumu yaparım Son düzenleme: 27 Mart 2022
BrkOz dedi: Hic sorun yasamadim tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Alıyorum o zaman sağolun , zaten sorduğum kişiler kötü demedi ama herkes farklı seçenek sundu önüme çok araştırdım sizdende tekrar Teşekkürler.. atomen_q dedi: Alıyorum o zaman sağolun , zaten sorduğum kişiler kötü demedi ama herkes farklı seçenek sundu önüme çok araştırdım sizdende tekrar Teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Aldım bakalım gelince yorumumu yaparım
mersedes Decapat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #17 atomen_q dedi: Alıyorum o zaman sağ olun, zaten sorduğum kişiler kötü demedi ama herkes farklı seçenek sundu önüme çok araştırdım sizdende tekrar teşekkürler. Aldım bakalım gelince yorumumu yaparım Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz?
atomen_q dedi: Alıyorum o zaman sağ olun, zaten sorduğum kişiler kötü demedi ama herkes farklı seçenek sundu önüme çok araştırdım sizdende tekrar teşekkürler. Aldım bakalım gelince yorumumu yaparım Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz?
atomen_q Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 557 Çözümler 2 23 Aralık 2022 #18 mersedes dedi: Hocam memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum hiç bir sıkıntı çıkartmadı
mersedes dedi: Hocam memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum hiç bir sıkıntı çıkartmadı