Eskiden PSU'mda sadece bir zırıltı sesi vardı, şimdi ise bildiğiniz çamaşır makinesi hızlanırkenki çıkan ses çıkıyor. Evet, bildiğiniz öyle bir ses çıkıyor.
Modelini öğrenin. Üzerindeki etikette yazar. Güzel bir fotoğraf çekip bize gönderebilirsiniz. 3-4 yıldan eski ve yeterince iyi olmayan bir güç kaynağıysa bu tarz problemler olası.
Gerçekten mi? Bu beni üzdü normalde işlemci alacaktım ama güç kaynağı daha önemli 500 550W arasında hangi Power Supply'ı önerirsiniz böyle biraz ucuza.
Gerçekten mi? Bu beni üzdü normalde işlemci alacaktım ama güç kaynağı daha önemli 500 550W arasında hangi Power Supply'ı önerirsiniz böyle biraz ucuza.
Ayrıca Hepsiburada'nın ilk mobil alışverişe özel 100TL ve üzeri alışverişe 50TL indirim fırsatından yararlanırsanız daha uyguna gelir. (520TL'ye geliyor.)
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!