Evet, tahmin ettigim gibi "3070 alinca paran mi kalmadi." Gibi cevaplar geldi. Konumda 3070 için yeterli bir PSU istiyorum dedim, 3070 aldim PSU ariyorum demedim. Mevcut sistemime guc kaynagi alacagim ve 3070 besleyecek duzeyde olmasini istiyorum cunku yukseltme yapacagim.
Cooler Master MWE White 650 MPE-6501-ACABW-EU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Aslinda benim de anlamaya calistigim konu bu, konu basliginda yazdigim PSU'nun digerlerine gore eksileri neler? Koruma sertifikalari mi eksik, patlama riski mi var? Ogrenmek istiyorum neden onermediginizi.
Eger tek eksigi guc verimliligin daha az olmasi veya malzeme kalitesi ise ben bunu goze almaya zaten raziyim.
Aslinda benim de anlamaya calistigim konu bu, konu basliginda yazdigim PSU'nun digerlerine gore eksileri neler? Koruma sertifikalari mi eksik, patlama riski mi var? Ogrenmek istiyorum neden onermediginizi.
Olay sadece W değeri değil. Ürünün sertifika, marka-model durumu da önemli. 700W PSU size göre yeterli olabilir ama verimliliği düşükse bu üründe bazı şeylerin F/P odaklı kullanıldığı aşikardır. Bu demek değildir: "Aldınız ve patlar!". Hayır. Ama üst seviye bir sistem kurulacaksa güç verecek parçanın da bu seviyeye yakın olması beklenir.
Şöyle ele alalım: Altınızda klasik bir Camaro var. Kıyafetleriniz tamam, yan koltukta seksi bir kadın var ama arabaya düşük kalite bir benzin koyuyorsunuz. Diğerleri tamamsa öbürü de tamam olmalı.
Şöyle ele alalım: Altınızda klasik bir camaro var. Kıyafetleriniz tamam, yan koltukta seksi bir kadın var ama arabaya düşük kalite bir benzin koyuyorsunuz. Diğerleri tamamsa öbürü de tamam olmalı.
High Power 600W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun