High Power 700W simplicity nasıldır?

Evet, tahmin ettigim gibi "3070 alinca paran mi kalmadi." Gibi cevaplar geldi. Konumda 3070 için yeterli bir PSU istiyorum dedim, 3070 aldim PSU ariyorum demedim. Mevcut sistemime guc kaynagi alacagim ve 3070 besleyecek duzeyde olmasini istiyorum cunku yukseltme yapacagim.

Simplicity pek de iyi değil. @mburaktekin 'ın attığına veya Zalman ZM650-GVII 650W'a bakın. Mümkünse High Power 750W Gold'a bakın.
O fiyata bu daha iyi degil midir? FSP FSP700-60AHBC 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Şeklinde bir yorumunuz var. Not düştüğünüz kart ile seviyesi yüksek bir PSU doğru olur. O konuda da bütçe, haliyle belirttiğiniz seviyeye geliyor.
FSP FSP700-60AHBC 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunun hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Şeklinde bir yorumunuz var. Not düştüğünüz kart ile seviyesi yüksek bir PSU doğru olur. O konuda da bütçe, haliyle belirttiğiniz seviyeye geliyor.

Aslinda benim de anlamaya calistigim konu bu, konu basliginda yazdigim PSU'nun digerlerine gore eksileri neler? Koruma sertifikalari mi eksik, patlama riski mi var? Ogrenmek istiyorum neden onermediginizi.
Eger tek eksigi guc verimliligin daha az olmasi veya malzeme kalitesi ise ben bunu goze almaya zaten raziyim.

Olay sadece W değeri değil. Ürünün sertifika, marka-model durumu da önemli. 700W PSU size göre yeterli olabilir ama verimliliği düşükse bu üründe bazı şeylerin F/P odaklı kullanıldığı aşikardır. Bu demek değildir: "Aldınız ve patlar!". Hayır. Ama üst seviye bir sistem kurulacaksa güç verecek parçanın da bu seviyeye yakın olması beklenir.

Hocam peki son attigim model için de ayni seyleri mi dusunuyorsunuz?

Hocam peki son attigim model için de ayni seyleri mi dusunuyorsunuz?
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.

Şöyle ele alalım: Altınızda klasik bir Camaro var. Kıyafetleriniz tamam, yan koltukta seksi bir kadın var ama arabaya düşük kalite bir benzin koyuyorsunuz. Diğerleri tamamsa öbürü de tamam olmalı.

Hocam cok soru sordum cevabiniz degismedi ama bu son . @catmeister 'in onerdigi guc kaynagina bir bakabilir misiniz cazip geldi bana.

Hocam cok soru sordum cevabiniz degismedi ama bu son . @catmeister 'in onerdigi guc kaynagina bir bakabilir misiniz cazip geldi bana.
En makul tercihlerden biri. Ya da fiyat yükseltip GOLD seviye bir ürün tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…