High Power 750W 80+ PSU 7800x3D sistemi çalıştırır mı?

AliZBULUT

Hectopat
Şu anda High Power 750W 80+ Gold güç kaynağına sahibim. PSU'da 8 pinlik CPU kablosu bulunuyor.
7800x3D işlemcisini aldığım için yeni anakartlara bakmaya başlamıştım üst segment anakartların hemen hepsinde 16 pin giriş bulunmakta 8 pin eksik çalıştırsam sorun olur mu?
Anakart için MSI X670E Gaming Plus modelini düşünüyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Overclock yapmazsaniz calisiyor diye hatirliyorum. Yine de mumkun ise guc kaynaginizi 8+8 pin bulunduran bir model ile degistirin.

Gigabyte Eagle Ax anakartta tek 8 pin var. 9900X3d işlemci sorunsuz çalışıyor.
Çift 8 pinli anakartlarda sistem nasıldır ? Birisinin boş kalması sorun olur mu bilmiyorum.

Overclock yapmazsaniz calisiyor diye hatirliyorum. Yine de mumkun ise guc kaynaginizi 8+8 pin bulunduran bir model ile degistirin.
Bir kaç yabancı foruma da baktım çalışır diyorlar bakalım olmadı yeni psu alırız
Gigabyte Eagle Ax anakartta tek 8 pin var. 9900X3d işlemci sorunsuz çalışıyor.
Çift 8 pinli anakartlarda sistem nasıldır ? Birisinin boş kalması sorun olur mu bilmiyorum.
10K üstü 500TL indirim + 9 peşin taksidi görünce o segmente çıktım Zaten indirime uyan iki ana kart var. Biri B650 Tomahawk diğeri de X670 Gaming plus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…