High Power 750W vs Aerocool P7 750W PSU

Türkiye'de Gold ve üstü sertifikalı PSU modelleri bir kaç pahalı istisna dışında 750W'dan başlıyor. O yüzden en az 750W PSU alınacaktır. 7 yıl baya uzun süre ben Platinum alırdım. 3 yıllık Bronz PSU kullanıyorum. Yavaştan teklemeye başladı aşırı yükte resetlemeler çoğaldı. Şimdiki aklım olsa imzamdaki kasa ile PSU'yu hayatta almazdım.

Hocam bu videoyu daha önceden izlemiştim biliyorum fakat @Oreki hocam ekleme yapılabileceğini söylemişti.
Tamam hocam kararımı platin psu olarak karar verdim teşekkür ederim.

Hocam teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı geriye 3 parçam kaldı şuana kadar aldığım parçalar ; ryzen 2700x, msi x470 gaming pro , toshiba p300 hdd 1 tb, samsung 970 evo ssd 250gb, wiewsonic xg2402 144 hz 1ms full hd monitör ve son olarak aerocool 750w 80+platinum

Hocam bütçeyi sonuna kadar zorladım maalesef 2k 144 hz yetmedi, şimdi de hepsiburada'da sipariş ettiğim psu'yu iptal ettim teknobiyotikte 700 tl umarım banka bir an evvel yatırır hesabımada bu fırsatı kaçırmam.
2700x'i
Hocam overclock yapmıyacağım 2700x stok soğutucu yetmez mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…