High Power Element Revo 850W vs Archon Arc-850

Bütçe
4000

depakin

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16gb ballıstıx 2666mhz
Yaklaşık 4K bütçem var ileride sıkıntı yaşatmasını istemediğim bir Power arıyorum.
Ekran kartı: GeForce RTX5060 Windforce Max OC.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz-4.6GHz 6 çekirdek 35MB soket AM4 tray işlemci.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.

850watt düşünüyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Aklımdaki modeller bunlar.
1)https://www.teknobiyotik.com/high-p...agi-hp1-n2850br-h12s.html?ref=akakce&v=1.48.9
2)Archon Arc-850 850w 80 Plus Bronze Power Supply Pc Güç Kaynağı ( 3 Yıl Garantili ) - Fiyatı, Yorumları

Yaklaşık 4K bütçem var ileride sıkıntı yaşatmasını istemediğim bir Power arıyorum.
Ekran kartı: GeForce RTX5060 Windforce Max OC.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz-4.6GHz 6 çekirdek 35MB soket AM4 tray işlemci.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.

850watt düşünüyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Aklımdaki modeller bunlar.
1)https://www.teknobiyotik.com/high-p...agi-hp1-n2850br-h12s.html?ref=akakce&v=1.48.9
2)Archon Arc-850 850w 80 Plus Bronze Power Supply Pc Güç Kaynağı ( 3 Yıl Garantili ) - Fiyatı, Yorumları

Bütçe varsa bunu öneririm, ikisi arasında element Revo.

Hocam bütçe o kadar çıkmayabilir önerebileceğiniz farklı bir şey var mı?

Uzun ömürlü kullanırım değil mi hocam.

Uzun ömürlü kullanırım değil mi hocam.
İç bileşenlerine bakacak olursak evet uzun ömürlü bir güç kaynağı.
1766760804074.png

İç bileşenlerine bakacak olursak evet uzun ömürlü bir güç kaynağı.
Eki Görüntüle 2629153

Rajintek daha önce duyduğum bir marka değildi hocam ondan sordum daha mantıklı bir PSU yok diyorsanız bu bütçeye direk siparişi vereceğim şimdi. (elektrik kesintisi vs o tarz durumlarda koruma sağlıyor değil mi)

Rajintek daha önce duyduğum bir marka değildi hocam ondan sordum daha mantıklı bir PSU yok diyorsanız bu bütçeye direk siparişi vereceğim şimdi.
O fiyata en iyisi ama şöyle bir sorun var, fanı boştayken 10-15 dakika ara ile full RPM fan açıp geri RPM düşürüyor. Eğer rahatsız olmayacaksanız sipariş edebilirsiniz.

O fiyata en iyisi ama şöyle bir sorun var, fanı boştayken 10-15 dakika ara ile full RPM fan açıp geri RPM düşürüyor. Eğer rahatsız olmayacaksanız sipariş edebilirsiniz.

Anladığım kadarıyla bazı durumlarda PSU fan sesi artıyor ve azalıyor benim açımdan çok büyük bir problem değil. Sipariş veriyorum hocam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı