High Power Element Revo ATX 3.1 850W 80+ Bronze PSU alınır mı?

WhiteBird99

Megapat
İyi sosyaller, bütçem 2000₺ civarıydı ve NZXT C750 alacaktım, bu PSU'yu indirimde görünce de aklım karıştı açıkçası. High Power'ın iyi bir marka olduğunu biliyorum ama bu ürün hakkında bir şey bulamadım. Nasıl bir PSU'dur? Aradaki fiyat farkına değer mi? RTX 3070 ve R5 5600 ile kullanacağım.

NZXT işinizi gorucektir fazla 100W icin fazla para vermenize gerek yok. Birkaç gün once NZXT modeli Amazon'da 2000 TL'ye satılıyordu.

NZXT işinizi gorucektir fazla 100W icin fazla para vermenize gerek yok. Birkaç gün once NZXT modeli Amazon'da 2000 TL'ye satılıyordu.

Güncel olarak hangi kartlara kadar kullanabilirim NZXT ile? 3080'e kadar kurtarır mı yoksa 3070 güvenli sınır mı?

Güncel olarak hangi kartlara kadar kullanabilirim NZXT ile? 3080'e kadar kurtarır mı yoksa 3070 güvenli sınır mı?

3070 kesin kurtarır 3080'in 320W TDP'si var diğer donanımlarına göre hesabını yaparsın 3080 için önerilen PSU 700W. Çok üst seviye çok yakan bir işlemci kullansan kurtarmayabilir.

Son düzenleme:
3070 kesin kurtarır 3080'in 320W TDP'si var diğer donanımlarına göre hesabını yaparsın 3080 için önerilen PSU 700W. Çok üst seviye çok yakan bir işlemci kullansan kurtarmayabilir.

Mevcut setup ımda 5600 var, bu anakartla da daha üstünü takmayı planlamıyorum açıkçası. Problem olmaz o zaman. Teşekkürler.

Hocam orada 100wtan fazlası var ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 (600W'a kadar destek) ve 3X 8pin var aradaki fiyat farkına fazlazıyla değer ama kalite konusunda bir şey diyemem tabii ki.

Hocam orada 100wtan fazlası var ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 (600W'a kadar destek) ve 3X 8pin var aradaki fiyat farkına fazlazıyla değer ama kalite konusunda bir şey diyemem tabii ki.

Aldım hocam NZXT'yi artık. Zaten bu kasaya 3070'den yüksek bir şey takmam muhtemelen, High Power benim durumumda gereksiz masraf denilebilir. Zaten anakartın VRM'leri çok iyi değil, bu yüzden 5600'ün üstünü takmak çok mantıklı değil, bu ekran kartı seçeneğini de kısıtlıyor dolaylı olarak, yani geleceği de çok yok genel olarak sistemin upgrade adına. Miadı dolunca komple toplarım diye karar verdim, artık kaç sene sonra olursa.

Hayırlı olsun kardeşim senin için mantıklı olanı yapmışsın bence de en mantıklısı ileride sistemi komple satıp DDR5 tabanlı güzel bir kasa toplamak güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…