High Power Elite 750W vs High Power 750W

kadtoon

Centipat
Daha fazla  
Gold modelin daha iyi olduğunu biliyorum. Fakat aradaki 1000 TL'ye değer mi diye soruyorum.

Hangisi?

Son düzenleme:
Aradaki 1000 TL fark, güç kaynağının verimlilik ve uzun ömürlülük açısından sunduğu avantajlarla değerlendirilebilir. Gold sertifikalı olan (High Power 750W 80+ GOLD Performance) daha yüksek verimlilik sunar, yani elektrikten daha iyi tasarruf sağlar ve daha az ısınır. Ayrıca, genellikle daha kaliteli bileşenlere sahip olduğu için uzun vadede daha güvenilirdir ve donanımınızı daha iyi korur.

Öte yandan, Bronze sertifikalı (High Power Elite 750W) daha uygun fiyatlıdır, ancak verimlilik açısından Gold sertifikalı modellere kıyasla biraz geride kalır. Eğer bütçeniz sınırlıysa ve sisteminizin güç tüketimi çok yüksek değilse, bu model de işinizi görecektir. Ancak, uzun vadede enerji tasarrufu ve sistem güvenliği düşünüyorsanız, Gold model için 1000 TL fark vermek mantıklı bir yatırım tercihi olacaktır diyebilirim.

Değer 4 senelik bir sistemim var ve çok uzun süreli kullanım fazla elektrik kesintisi oldu bana mısın demedi ve diğer türlü verimlilik öne çıkıyor.

High Power 750W 80+ Gold performance verimlilik ve malzeme kalitesi konusunda Elite'den daha iyi zaten arkadaş anlatmış​

Technopat Haberler

Geri
Yukarı