High Power Güç kaynağının kablolarına kılıf takma

Kablo çorabı alıp komplesine sarıp güzel görüntü almak istiyorsunuz anlaşılan. Ama o şekilde çok daha kötü bir görüntü alacaksınız.
Öyle olmaz. Güzel, şık görüntü için kabloları tek tek sökük sarmanız gerek. Ve bu, çok da zor bi iş değil ama çok uğraş/ zaman gerektiren bir iş.

Bunun için yapmanız gereken:
Öncelikle pin sökme seti almanız gerek.
Sonrasında kablo çorabı ve makaron alıp sırasıyla kabloların bir ucunu söküp çorabı geçirip makaronu da sarıp ısıtarak daraltıktan sonra tekrar yerine takın. Pin uçlarının diger taraflarını da makaron sarıp sıkıştıracaksıniz.

Kablo çorabı ve makaron ölçüleri hakkindaki bilgiyi linkini verdiğim siteden de alabikirsiniz.
Farklı sorularınız, aklınıza takılan olursa sorabilirsiniz burada.

Hocam öyle zor olacak gibi. Hazır almayı düşünüyorum.
Bu ürünlere karar verdim.

Onlar da olur tabii. Size bu sever bolca kablo saklama yeri lazım olacak. Kasanızda bu alacağinız uzatmalar için de yer varsa sorun olmaz elbet.
E, tabii kendiniz yaparsanız hazır modlu kablolardan çok daha ucuza maladebilirsiniz.

Hocam işlemci için kablo almaktan vazgeçtim. Sadece ekran kartı için alacağım. Bütçe yetmedi.

@CJack60 Arkadaşlar ekran kartı için olan kabloyu da alamayacağım. Çok üzgünüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…