En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz High Power Super GD+ 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Super GD+ 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.837,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Q9650 işlemci var
240 Gb ssd +harddisk
Bide daha yeni sipariş verdim ASUS GT 1030 ekran kartını bi bakar mısınız fiyatı uygun a geldiği için 1300 falan di Aynısı vatanda 1800 diyordu ama bisey anlamadım sipariş ettiğim
Low Profile (BRACKET) yazıyor
o ne anlama geliyor vatanda satılan da öyle bisey yazmıyor.
Q9650 işlemci var.
240 GB SSD +hard disk.
Bir de daha yeni sipariş verdim ASUS GT 1030 ekran kartını bir bakar mısınız fiyatı uygun a geldiği için 1300 falan di aynısı vatan da 1800 diyordu ama bir şey anlamadım sipariş ettiğim.
Low profile (bracket) yazıyor
O ne anlama geliyor vatan da satılan da öyle bir şey yazmıyor.
En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz High Power Super GD+ 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Super GD+ 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.837,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bide bu sistemi fazla kullanmadan satma ihtimalim de var eğer dediğim psu alırsam ileriki zamanda psu söker yenisine takarım o niyetlede olabilir.
Peki bu sisteme en uygun kalitede PSU hangisi
Bir de bu sistemi fazla kullanmadan satma ihtimalim de var eğer dediğim PSU alırsam ileriki zamanda PSU söker yenisine takarım o niyetlede olabilir.
Peki bu sisteme en uygun kalitede PSU hangisi.