High Power HPE 500BR vs. FSP Hydro K 500 vs. Xigmatek NRP-PC502

Yer
Bayrampasa/Istanbul
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarım yük altına girince kendi kendine kapanıyor. Araştırdım, güç kaynağından olabilirmiş, bir hayli eski zaten.
Aşağıdaki sitelerde indirimim var fakat şu üç ürün arasında kararsız kaldım, kullanan veya bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Sistemimi 250W bir güç kaynağı çok rahat çalıştırır. Ben biraz ileriye dönük olsun diye aşağıdakilerden birini almayı yeğliyorum.
Eğer bu fiyat aralığında varsa sizin başka önerileriniz, söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Corsair nasıldır bu da olabilir..
Xigmatek aralarında en kötüsü. High Power çok iyi bir marka araştırın.
Xigmatek en kötüsü demişsiniz de attığım linkte aşağıda bakarsanız diğer satıcılar bu modeli 700-800 liraya satıyor.

Markadan ziyade özellikleri ve sertifikasına bakmanızı tavsiye ederim. Cebinize uygun 80+ sertifikalı psu almanız en doğrusu olacaktır. Bu saydığınız markaların hiç birisi alınmayacak konumda değiller.

Markadan ziyade özellikleri ve sertifikasına bakmanızı tavsiye ederim. Cebinize uygun 80+ sertifikalı psu almanız en doğrusu olacaktır. Bu saydığınız markaların hiç birisi alınmayacak konumda değiller.
Sertifikaya bakmayı ben de biliyorum dostum, bütçemin yettiği bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…