Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #11 agile. dedi: Affedersin "alınacak konumda değiller" şeklinde okumuşum. Xigmatek olanı sipariş geçmeyi düşünüyorum ne diyorsun? Genişletmek için tıkla... FSP al. Xigmatek o kadar kaliteli değil.
agile. dedi: Affedersin "alınacak konumda değiller" şeklinde okumuşum. Xigmatek olanı sipariş geçmeyi düşünüyorum ne diyorsun? Genişletmek için tıkla... FSP al. Xigmatek o kadar kaliteli değil.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 25 Aralık 2020 #12 agile. dedi: Afedersin ''alınacak konumda değiller'' şeklinde okumuşum. Xigmatek olanı sipariş geçmeyi düşünüyorum ne diyorsun? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Tabiki alabilirsiniz. Ama bana sorduğunuz için diyorum 3 lira fark ile High Power tercih ederdim. O da geçmişten bugüne güvenimi kazandığı için yoksa başka sebebi yok
agile. dedi: Afedersin ''alınacak konumda değiller'' şeklinde okumuşum. Xigmatek olanı sipariş geçmeyi düşünüyorum ne diyorsun? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Tabiki alabilirsiniz. Ama bana sorduğunuz için diyorum 3 lira fark ile High Power tercih ederdim. O da geçmişten bugüne güvenimi kazandığı için yoksa başka sebebi yok
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #13 380TL'ye Xigmatek olanı aldım, şimdilik sorunsuz. Bir sıkıntı çıkarırsa editleyeceğim.