High Power LC7480 480Watt 80+ PSU A320M anakarta uyar mı?

Ebulele

Centipat
Katılım
2 Mayıs 2020
Mesajlar
90
Çözümler
1
Selam arkadaşlar düşük bütçeli bir sistem toplamak istiyorum da anakart olarak A320M almayı düşünüyorum. İşlemci Ryzen 3 2200G falan alacağım şu anlık APU kullanacağım, ama kafama şu pinler takıldı acaba High Power LC7480 480Watt 80+PSU A320M ile sorun çıkartır mı?
 
High Power markasının böyle bir ürünü yok. LC Power mı demek istediniz? Elinizdeki model buysa anakart girişi sorun çıkartmaz ama işlemci girişi sadece 4 pin diyor. Siz de kontrol edebilirsiniz. Alacağınız anakarta göre işlemci güç girişi 4 pin veya 8 pin olabilir. 8 pin yere 4 pin takarsanız sistem çalışır mı kesin bilgim yok. Güç kaynağı elinizde pinlerini kontrol edin.

 
Letgoda Bi dolandırıcıyla karşılaşmışım hiç farketmemiştim çok teşekkür ederim, pek bilgim yok da bana önerebileceğiniz bir psu var mı acaba?
 
Eğer bütçeniz varsa anakartı Gigabyte B450M S2H alın.

 
Eğer bütçeniz varsa anakartı Gigabyte B450M S2H alın.


Maalesef o kadar bütçem yok 1500 TL civarı bütçem var APU kullanacağım zaten :(
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı