High Power Performance GD vs DeepCool PK750D

emenike

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. İki güç kaynağı arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı 800 TL'ye yakın. Ancak HP'nin daha uzun süreli ve daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bununla beraber Hold-Up Time'ın Deepcool'da 16 ms ve üzeri olduğunu, HP'de ise 15 ms olduğunu gördüm. Bu bir fark yaratır mı?

İkisi arasından Performance GD daha iyi. 15 ms olması pratikte bir soruna sebep olmaz. Yalnız 800 TL fiyat farkı çok. GD+ olan 750W modelinden bahsediyorsunuz sanırım.
Hocam dediğiniz model ya da Hydro G Pro arasından hangisini önerirsiniz?

İkisi arasından Performance GD daha iyi. 15 ms olması pratikte bir soruna sebep olmaz. Yalnız 800 TL fiyat farkı çok. GD+ olan 750W modelinden bahsediyorsunuz sanırım.
Hocam 750W stoklarda kalmamış. Satıcısı hepsiburada olan 800W modelinden bahsediyorum.

Hocam dediğiniz model ya da Hydro G Pro arasından hangisini önerirsiniz?

GD+ ve Hydro G ikilisi epey kaliteli. Fiyatları da aynı zaten. Bazı alanlarda GD+ bazı alanlarda Hydro G daha iyi. İçinizden geleni alın.

Hocam 750W stoklarda kalmamış. Satıcısı hepsiburada olan 800W modelinden bahsediyorum.

O da olur. Yine kaliteli. Hydro G Pro gibi bir seçeneğiniz de var. Hayat kolaylığı açısından da iyi, modüler:

Hocam bi arkadaş PK750D ile G Pro arasında kalmış bütçeden kısmayın G Pro alın diyor. Sizce aradaki 900 TL'lik farka değer mi? Değerse alacağım.

Sizce aradaki 900 TL'lik farka değer mi?

Bütçe açısından probleminiz yoksa Hydro G almanız daha iyi olur evet. Problem olacaksa da PK750D alabilirsiniz hiç zorlamadan. O da fiyatına göre iyi.

Değip değmemesi kişisel bir soru biraz. Ben değer derim ama başka bir arkadaşımız değmez der. 900 TL sonuçta. Ona da hak veririm yani.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Hocam modüler olması gibi bir derdim yok açıkçası. İkisi arasında siz hangisini önerirsiniz peki? 800W ile 750W olması da ayrıca kayda değer bir fark mıdır?

Hocam modüler olması gibi bir derdim yok açıkçası. İkisi arasında siz hangisini önerirsiniz peki? 800W ile 750W olması da ayrıca kayda değer bir fark mıdır?

GD modelinin ani akım değeri ve ripple değerleri daha iyi ancak 12V kanalındaki geçici yanıt süresi ve kullandığı fan türü Hydro G'ye nazaran daha kötü. Giriş seviyesi güç kaynaklarında kullanılan fanlardan kullanmışlar. GD'nin Hold up time'ı da keza aynı şekilde daha kötü. İkisinin de yükseldiği noktalar farklı dediğim gibi. Fiyatları da aynı hemen hemen. İç yapı kalitesi olarak Hydro G daha güncel.

Hangisini alırsanız alın üzmez. Açıkçası modülerlik avantajından dolayı Hydro G alıp geçerdim. 750W ile 800W arasındaki fark kayda değer değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…