Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #11 Adem Yıldız_ dedi: Komikmiş. Bir daha olmasın. Genişletmek için tıkla... Yalnız bu modeli kullanan arkadaşlarımım hepsinde bobinden cızırtı sesi vermeye başladı bu marka iyi ama bu model kötü.
Adem Yıldız_ dedi: Komikmiş. Bir daha olmasın. Genişletmek için tıkla... Yalnız bu modeli kullanan arkadaşlarımım hepsinde bobinden cızırtı sesi vermeye başladı bu marka iyi ama bu model kötü.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 17 Ağustos 2020 #12 Sylveon dedi: Eğer yazılan fiyata aldıysanız kötü olmuş daha mantıklı tercihler yapılabilirdi. Genişletmek için tıkla... 420TL'ye aldım.
Sylveon dedi: Eğer yazılan fiyata aldıysanız kötü olmuş daha mantıklı tercihler yapılabilirdi. Genişletmek için tıkla... 420TL'ye aldım.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 17 Ağustos 2020 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Yalnız bu modeli kullanan arkadaşlarımım hepsinde bobinden cızırtı sesi vermeye başladı bu marka iyi ama bu model kötü. Genişletmek için tıkla... Inandirici gelmedi. Gayet kaliteli bir model.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Yalnız bu modeli kullanan arkadaşlarımım hepsinde bobinden cızırtı sesi vermeye başladı bu marka iyi ama bu model kötü. Genişletmek için tıkla... Inandirici gelmedi. Gayet kaliteli bir model.
Anıl Türe Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: İleride abartı geliştirme yapamazsın ve o PSU çöp. Genişletmek için tıkla... Bence High Power'ı PowerBoost,Gamepower gibi markalarla karıştırıyorsunuz. Marka da model de gayet kaliteli. Teknoloji şans işi 1000 taneden 1 i arızalı çıkar o da sana denk gelebilir.
Hamza Ensar Sağlam dedi: İleride abartı geliştirme yapamazsın ve o PSU çöp. Genişletmek için tıkla... Bence High Power'ı PowerBoost,Gamepower gibi markalarla karıştırıyorsunuz. Marka da model de gayet kaliteli. Teknoloji şans işi 1000 taneden 1 i arızalı çıkar o da sana denk gelebilir.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #15 Adem Yıldız_ dedi: Inandirici gelmedi. Gayet kaliteli bir model. Genişletmek için tıkla... 3 Arkadaşımda da sıkıntı çıktı ben ondan yazdım biliyorum kaliteli marka ama öyle bir sorun oldu işte.
Adem Yıldız_ dedi: Inandirici gelmedi. Gayet kaliteli bir model. Genişletmek için tıkla... 3 Arkadaşımda da sıkıntı çıktı ben ondan yazdım biliyorum kaliteli marka ama öyle bir sorun oldu işte.
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 17 Ağustos 2020 #16 Aldıysanız sıkıntı yok, güzel modeldir.
Vegapunk Kilopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Yatak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 17 Ağustos 2020 #17 High Power güç kaynağını 8 yıl kullandım, gayet güzeldir ve herhangi bir problem yaşamadım. Sadece fanı biraz sesli çalışır.
High Power güç kaynağını 8 yıl kullandım, gayet güzeldir ve herhangi bir problem yaşamadım. Sadece fanı biraz sesli çalışır.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 17 Ağustos 2020 #18 Hamza Ensar Sağlam dedi: İleride abartı geliştirme yapamazsın ve o PSU çöp. Genişletmek için tıkla... Everest ve Frisby'e çöp diyoruz bu da mı o seviyede yani?
Hamza Ensar Sağlam dedi: İleride abartı geliştirme yapamazsın ve o PSU çöp. Genişletmek için tıkla... Everest ve Frisby'e çöp diyoruz bu da mı o seviyede yani?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 17 Ağustos 2020 #19 Hamza Ensar Sağlam dedi: İleride abartı geliştirme yapamazsın ve o PSU çöp. Genişletmek için tıkla... Şu an Gamepower ile karıştırdığınızı düşünüyorum. Vegapunk dedi: High Power güç kaynağını 8 yıl kullandım, gayet güzeldir ve herhangi bir problem yaşamadım. Sadece fanı biraz sesli çalışır. Genişletmek için tıkla... Fanını söküp içine 2-3 damla makine yağı damlatırsanız o bile neredeyse hiç kalmıyor emin olabilirsiniz.
Hamza Ensar Sağlam dedi: İleride abartı geliştirme yapamazsın ve o PSU çöp. Genişletmek için tıkla... Şu an Gamepower ile karıştırdığınızı düşünüyorum. Vegapunk dedi: High Power güç kaynağını 8 yıl kullandım, gayet güzeldir ve herhangi bir problem yaşamadım. Sadece fanı biraz sesli çalışır. Genişletmek için tıkla... Fanını söküp içine 2-3 damla makine yağı damlatırsanız o bile neredeyse hiç kalmıyor emin olabilirsiniz.
Emre Sabancı Decapat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 159 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #20 Lyrinx dedi: Everest ve Frisby'e çöp diyoruz bu da mı o seviyede yani? Genişletmek için tıkla... Gayet kaliteli markadır 500W olan modeli kullanıyorum gayet sessiz çalışıyor ve kaliteli.
Lyrinx dedi: Everest ve Frisby'e çöp diyoruz bu da mı o seviyede yani? Genişletmek için tıkla... Gayet kaliteli markadır 500W olan modeli kullanıyorum gayet sessiz çalışıyor ve kaliteli.