ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2018 #11 B4ybars dedi: Dostum PSU'yu aldım gayet memnunum. Sorun varsa sorabilirsin. Bu arada işlemci için kablo yeterli geldi 4+4. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum. Allah razı olsun sağolasın. Sessiz mi? Bir de cızırtı falan ses oluyor mu yükte? Yarın öbür gün siparişi vereceğim.
B4ybars dedi: Dostum PSU'yu aldım gayet memnunum. Sorun varsa sorabilirsin. Bu arada işlemci için kablo yeterli geldi 4+4. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum. Allah razı olsun sağolasın. Sessiz mi? Bir de cızırtı falan ses oluyor mu yükte? Yarın öbür gün siparişi vereceğim.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.699 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ekim 2018 #12 ProfTech dedi: Aynen dostum. Allah razı olsun sağolasın. Sessiz mi? Bir de cızırtı falan ses oluyor mu yükte? Yarın öbür gün siparişi vereceğim. Genişletmek için tıkla... Sessiz çalışıyor. Cızırtı sesi ise çok az geliyor. Açıkcası rahatsız da etmiyor bence.
ProfTech dedi: Aynen dostum. Allah razı olsun sağolasın. Sessiz mi? Bir de cızırtı falan ses oluyor mu yükte? Yarın öbür gün siparişi vereceğim. Genişletmek için tıkla... Sessiz çalışıyor. Cızırtı sesi ise çok az geliyor. Açıkcası rahatsız da etmiyor bence.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2018 #13 B4ybars dedi: Sessiz çalışıyor. Cızırtı sesi ise çok az geliyor. Açıkcası rahatsız da etmiyor bence. Genişletmek için tıkla... Cizirti var yani oyle mi?
B4ybars dedi: Sessiz çalışıyor. Cızırtı sesi ise çok az geliyor. Açıkcası rahatsız da etmiyor bence. Genişletmek için tıkla... Cizirti var yani oyle mi?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.753 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 16 Ekim 2018 #14 B4ybars dedi: Arkadaşlar anakartım Gigabyte EX58 extreme işlemci güç girişi için bu PSU kablo var değil mi ? 4+4 yazmışlar o mu acaba? Ayrıca sistemim için yeterli olur mu ? Gigabyte EX58 extreme anakart 6 GB DDR3 1600 MHz RAM R7 250 GDDR3 2 GB İ7 920 2.66 GHz Bi de kasa da 2 fan var. High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı Genişletmek için tıkla... Genellikle bütün PSU'larda vardır sorun olmaz.
B4ybars dedi: Arkadaşlar anakartım Gigabyte EX58 extreme işlemci güç girişi için bu PSU kablo var değil mi ? 4+4 yazmışlar o mu acaba? Ayrıca sistemim için yeterli olur mu ? Gigabyte EX58 extreme anakart 6 GB DDR3 1600 MHz RAM R7 250 GDDR3 2 GB İ7 920 2.66 GHz Bi de kasa da 2 fan var. High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı Genişletmek için tıkla... Genellikle bütün PSU'larda vardır sorun olmaz.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.699 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ekim 2018 #15 ProfTech dedi: Cizirti var yani oyle mi? Genişletmek için tıkla... Çok az var. Ben rahatsız olmuyorum şahsen. Çünkü rahatsız edebilecek seviye de değil.
ProfTech dedi: Cizirti var yani oyle mi? Genişletmek için tıkla... Çok az var. Ben rahatsız olmuyorum şahsen. Çünkü rahatsız edebilecek seviye de değil.