cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.222 Çözümler 7 Yer İstanbul 21 Haziran 2025 #11 Lasco dedi: İki kampanya birleşiyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet, İyzico ile öde seçeneğini kullanıp Parolapara kartınızı girin bu şekilde 2 kampanyayı da aynı anda kullanabiliyorsunuz.
Lasco dedi: İki kampanya birleşiyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet, İyzico ile öde seçeneğini kullanıp Parolapara kartınızı girin bu şekilde 2 kampanyayı da aynı anda kullanabiliyorsunuz.
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.085 Çözümler 2 21 Haziran 2025 #12 cekumi dedi: Evet, İyzico ile öde seçeneğini kullanıp Parolapara kartınızı girin bu şekilde 2 kampanyayı da aynı anda kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam cashbacki banka kartımıza gönderebiliyor muyuz?
cekumi dedi: Evet, İyzico ile öde seçeneğini kullanıp Parolapara kartınızı girin bu şekilde 2 kampanyayı da aynı anda kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam cashbacki banka kartımıza gönderebiliyor muyuz?
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.977 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #13 Pentagon dedi: https://www.sinerji.gen.tr/sapphire...an-karti-p-49031?utm_campaign=akakce&v=1.60.8 sığar mı hocam bu? Bir de kule tipi soğutucum var Phantom Spirit. Genişletmek için tıkla... Bu kart sığar evet (2 fanlı her kart sığar ama 3 fanlı alırsanız falan boyutuna bakın)
Pentagon dedi: https://www.sinerji.gen.tr/sapphire...an-karti-p-49031?utm_campaign=akakce&v=1.60.8 sığar mı hocam bu? Bir de kule tipi soğutucum var Phantom Spirit. Genişletmek için tıkla... Bu kart sığar evet (2 fanlı her kart sığar ama 3 fanlı alırsanız falan boyutuna bakın)
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.222 Çözümler 7 Yer İstanbul 21 Haziran 2025 #14 Pentagon dedi: Hocam cashbacki banka kartımıza gönderebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Cashbackler çekilemiyor maalesef, bir kullanıcı Vodafone Pay ile çekilebildiğini söylemişti lakin ne kadar doğru bilemiyorum araştırmak lazım.
Pentagon dedi: Hocam cashbacki banka kartımıza gönderebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Cashbackler çekilemiyor maalesef, bir kullanıcı Vodafone Pay ile çekilebildiğini söylemişti lakin ne kadar doğru bilemiyorum araştırmak lazım.
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.085 Çözümler 2 21 Haziran 2025 #15 Iwatani Naofumi dedi: Bu kart sığar evet (2 fanlı her kart sığar ama 3 fanlı alırsanız falan boyutuna bakın) Genişletmek için tıkla... Hocam benım ekran kartı ıcın2 tane kablo gerekıyor bunda 1 tane cıkıyor sanırım öyle yazmışlar?
Iwatani Naofumi dedi: Bu kart sığar evet (2 fanlı her kart sığar ama 3 fanlı alırsanız falan boyutuna bakın) Genişletmek için tıkla... Hocam benım ekran kartı ıcın2 tane kablo gerekıyor bunda 1 tane cıkıyor sanırım öyle yazmışlar?
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.977 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #16 Pentagon dedi: Eki Görüntüle 2517533 Hocam benım ekran kartı ıcın2 tane kablo gerekıyor bunda 1 tane cıkıyor sanırım öyle yazmışlar? Genişletmek için tıkla... Kablo değil PİN sayısı önemli. Kasanın içinde XPG Kyber 750w 80+Gold PSU var ve 7700 XT ırk uyumlu
Pentagon dedi: Eki Görüntüle 2517533 Hocam benım ekran kartı ıcın2 tane kablo gerekıyor bunda 1 tane cıkıyor sanırım öyle yazmışlar? Genişletmek için tıkla... Kablo değil PİN sayısı önemli. Kasanın içinde XPG Kyber 750w 80+Gold PSU var ve 7700 XT ırk uyumlu
S shankssann Megapat Katılım 31 Ekim 2013 Mesajlar 836 Çözümler 1 21 Haziran 2025 #17 Revo 850 bro Z olanini kullanan var mı? Evde ki 550'yi degistirmem lazım artık. Bu da High Power çok memnunum.
Revo 850 bro Z olanini kullanan var mı? Evde ki 550'yi degistirmem lazım artık. Bu da High Power çok memnunum.
W wasp61 Kilopat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #18 cekumi dedi: Cashbackler çekilemiyor maalesef, bir kullanıcı Vodafone Pay ile çekilebildiğini söylemişti lakin ne kadar doğru bilemiyorum araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben istanbulkarta bakiye yükleyip sonrasında eft yapmıştım
cekumi dedi: Cashbackler çekilemiyor maalesef, bir kullanıcı Vodafone Pay ile çekilebildiğini söylemişti lakin ne kadar doğru bilemiyorum araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben istanbulkarta bakiye yükleyip sonrasında eft yapmıştım
L Lasco Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #19 Iwatani Naofumi dedi: Kasadaki daha kaliteli bir PSU, kasayı alacaksanız ekran kartınızın sığdığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Hocam kasa içindeki kyber 750w atx 3.1 destekli psu dimi ?
Iwatani Naofumi dedi: Kasadaki daha kaliteli bir PSU, kasayı alacaksanız ekran kartınızın sığdığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Hocam kasa içindeki kyber 750w atx 3.1 destekli psu dimi ?
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.977 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #20 Lasco dedi: Hocam kasa içindeki kyber 750w atx 3.1 destekli psu dimi ? Genişletmek için tıkla... Evet XPG Kyber 750w 80+Gold
Lasco dedi: Hocam kasa içindeki kyber 750w atx 3.1 destekli psu dimi ? Genişletmek için tıkla... Evet XPG Kyber 750w 80+Gold