Arkadaşlar bu güç kaynağını 1.5 yıldır kullanıyorum. Henüz bir sıkıntısını görmedim fakat bu ay yeni sistem topladım. PSU yüzünden PC'yi elime almak istemiyorum. Forumda High Power övenler de olmuş Everest, Frisby gibi markalardan farksız diyenler de. Sizce High Power güvenilir midir?
Dediğiniz gibi övenler de var sevmeyenler de var psu markası olarak FSP, Corsair bayağı bilindik iyi markalar ucuz ve uygun watt'ta bir modelleri işinizi görür.
Güç kaynağı çok önemli bir parça, ucuza kaçılacak bir şey değil o yüzden FSP, Seasonic, Corsair öneririm. Modüler almaya dikkat edersen gereksiz kablo sıkıntısı çekmezsin.
Minimum 80+ Bronz olmasına dikkat et, daha detaylı araştırırsan hangi korumalara sahip olduğunu da görebilirsin bu sayede bilgisayarı olası tehlikelere karşı korumuş olursun.
Buradan güncel güç kaynaklarının listesine bakıp bütçene uygun bir tane seçebilirsin.
High Power yerine yukarıdaki yorumlarda da söylendiği gibi daha bilindik ve güvenilir markaların güç kaynaklarına bakabilirsiniz.Bir ek yorum olarak ise yarı modülerlik veya modülerlik psu'nun fiyatını yukarı çekiyor. Konfor dışında hiçbir artısı yok.
High Power iyi markadır dostum. Frisby ile Everest ile karsilastiranlarin bilgisi Frisby ile Everest kadar, bir cok markanın PSU ürettirdiği firmadır. Hatta yanlış hatırlamıyorsam gold sertifikayı alan ilk markaydı.