High Power Simplicity 600W Nasıldır?

sedat23

Hectopat
Arkadaşlar bu güç kaynağını 1.5 yıldır kullanıyorum. Henüz bir sıkıntısını görmedim fakat bu ay yeni sistem topladım. PSU yüzünden PC'yi elime almak istemiyorum. Forumda High Power övenler de olmuş Everest, Frisby gibi markalardan farksız diyenler de. Sizce High Power güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi övenler de var sevmeyenler de var psu markası olarak FSP, Corsair bayağı bilindik iyi markalar ucuz ve uygun watt'ta bir modelleri işinizi görür.

Güç kaynağı çok önemli bir parça, ucuza kaçılacak bir şey değil o yüzden FSP, Seasonic, Corsair öneririm. Modüler almaya dikkat edersen gereksiz kablo sıkıntısı çekmezsin.

Bundan önce Corsair VS550 modelini kullanıyordum. Açıkçası bir daha Corsair alıcağımı sanmıyorum. FSP daha güvenilir bir marka gibi duruyor.

Bundan önce Corsair VS550 modelini kullanıyordum. Açıkçası bir daha Corsair alıcağımı sanmıyorum. FSP daha güvenilir bir marka gibi duruyor.

Minimum 80+ Bronz olmasına dikkat et, daha detaylı araştırırsan hangi korumalara sahip olduğunu da görebilirsin bu sayede bilgisayarı olası tehlikelere karşı korumuş olursun.

Buradan güncel güç kaynaklarının listesine bakıp bütçene uygun bir tane seçebilirsin.

High Power yerine yukarıdaki yorumlarda da söylendiği gibi daha bilindik ve güvenilir markaların güç kaynaklarına bakabilirsiniz.Bir ek yorum olarak ise yarı modülerlik veya modülerlik psu'nun fiyatını yukarı çekiyor. Konfor dışında hiçbir artısı yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı