High Power Super GD+ 750W nasıldır?

kemald94

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç gündür güç kaynağı arayışındayım. Malum aşırı derecede fiyat artışı olduğu için fazla alternatif çıkmıyor ne yazık ki. High Power Super GD+ Series 750W 80+ GOLD Smart Fan, Full Moduler Güç Kaynağı (HP1-F750GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik. Bunu almayı düşünüyorum ama inceledim biraz forumda ve yabancı sitelerde. Fazla bir incelemesi yok. Forumda bir arkadaşın konusunu gördüm, fanı sesli diyordu. Ben de almadan danışmak istedim. Bu fiyat aralığında kaliteli, kronik sorunu olmayan güç kaynağı önerilerine de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tier A bir PSU ve güzeldir. Alabilirsin, High Power zaten iyi bir PSU markasıdır.

Tier A dediğim şey:

Alınır, Evga Supernova da bakılabilir.

Bunun da fiyatı yakınmış, bu da alınabilir.

Tier A bir PSU ve güzeldir. Alabilirsin, High Power zaten iyi bir PSU markasıdır.

Tier A dediğim şey:

Bunun da fiyatı yakınmış, bu da alınabilir.

Normal GD serisi ile modüler olması dışında bir farkı var mıdır? Modüler olması zaten önemli benim için ama merakımdan soruyorum. Sanırım yeni çıkan bir seri bu GD+. Bu arada normal GD serisinde tek 4+4 CPU kablosu olduğu içinde GD+ modelini almayı düşünüyorum çünkü yeni model anakartların birçoğunda 4+4'ün üstünde pin sayısı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı